4 keisčiausios Zodiako ženklų poros: vienas kitam netinka, bet labai traukia

Mes visi tokie skirtingi, bet mus traukia vienus prie kitų. Astrologams vis dar sunku suprasti, kodėl nesuderinami tarpusavyje Zodiako ženklai vienas kitą traukia tarsi magnetas.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2021, 10:24 AM

Sužinokite, kurie Zodiako ženklai nesugeba susivaldyti ir susideda su visiškai jiems netinkamais partneriais.

Avinas ir Vėžys

Ir štai jie susiėjo. Ryškus Marso globotinis ir ramus Mėnulio augintinis, grubus Ugnies ženklas ir švelnus Vandens stichijos atstovas – juk to negali būti. Bet faktai akivaizdūs, ir visiems belieka tik krūpčioti nuo minties, kad Avinas ir Vėžys yra šalia. Taip, šie tipai nesuderinami visais atžvilgiais, bet prieš gamtą nepašokinėsi. Ko gero, tai stichijų žaismas – Avinas ir Vėžys nekenčia vienas kito ir tuo pačiu jaučia keistą potraukį.

Jautis ir Skorpionas

Jautis statosi sau paminklą už kantrybę, o Skorpionas griebia kūjį ir sutrupina tą paminklą į smulkius gabaliukus. Klausimas – kodėl jie iki šiol vis dar kartu? O Žemės ir Vandens stichijų atstovai gūžčioja pečiais ir aiškinasi, kuris geresnis. Ši sąjunga neturi ateities, nors Plutono ir Veneros globotinius traukia vieną prie kito tarsi magnetu. Jautis ir Skorpionas – valdingos prigimties ir savo kietumą įrodinės be galo.

Dvyniai ir Ožiaragis

Sunku įsivaizduoti labiau nesuderinamus žmones, nei ši pora. Ožiaragis įkyri Dvyniams savo begaliniais pamokymais, o Oro ženklas nervina Oro ženklą lengvabūdišku požiūriu į gyvenimą. Ožiaragis apdairus, o Dvyniai atsipalaidavę – ir jie vis tiek kartu. Tačiau jiems niekada nenuobodu. Merkurijaus globotinis gyvenimui suteikia prieskonių, o Saturno globotinis nugludina aštrius kampus ir nuolat traukia Dvynius iš pavojingų situacijų.

Mergelė ir Žuvys

„O, ne!“ – šaukia Mergelė ir tranko Žuvis pagalve. „Viskas užkniso!“ – šaukia Žuvys ir išmėto daiktus, kuriuos taip tvarkingai sudėjo Mergelė. Tvarka ir chaosas, disciplina ir svajonės – Neptūno ir Merkurijaus globotiniais neturi nieko bendra. Bet Žuvų vanduo „maitina“ Mergelių žemę, ir juos abu traukia vieną prie kito nenumaldoma jėga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.