Didžioji meilė pagal Zodiako ženklą: kiek kartų per gyvenimą galite mylėti?

Kiekvienas žmogus bent kartą gyvenime yra patyręs tai, kas vadinama „didžiąja meile“. Kartais ji palieka randus, kuriems užgydyti prireikia daugybės metų.

 Meilė.<br>123rf nuotr.
 Meilė.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2021, 12:04 PM

Jūsų Zodiako ženklas taip pat turi įtakos, kokias emocijas jūs jaučiate ir kaip galiausiai pasirenkate savo gyvenimo palydovą.

Avinas

Jų gyvenime būna trys meilės. Avinai skeptiškai žiūri į meilės klausimą. Neretai esamas partneris pradeda jų nebetenkinti, ir jie iš smalsumo ima ieškotis naujo.

Jautis

Jautis – iš tų ženklų, kurie iš tiesų myli tik kartą. Jeigu šis žmogus ką nors myli, jis be jokių abejonių norės su tuo žmogumi praleisti visą savo gyvenimą.

Dvyniai

Dvyniai myli tris kartus. Nepaisant savo kintančios emocinės būsenos, šio ženklo atstovai linkę iki pat savo gyvenimo galo ieškoti absoliučios meilės. Paprastai meilė juos aplanko kelis kartus, ir kiekvieną kartą Dvyniai galvoja, kad rado sau tinkamą partnerį.

Vėžys

Vėžiai į nuoširdžios meilės pinkles gali pakliūti tik du kartus per visą savo gyvenimą. Jeigu juos nuvils pirmoji meilė, jie ilgai ieškos naujo partnerio, bet kai galiausiai jį ar ją ras, į šiuos santykius įdės visas savo jėgas.

Liūtas

Liūtai nuolat ką nors myli. Jie atsidavę kiekvienam naujam partneriui. Visi Liūtai yra užkariautojai, kurie nebijo emociškai įsitraukti į naujus santykius, net jeigu gresia išdavystė ar kančios.

Mergelė

Mergelės myli du kartus per gyvenimą. Bet visame kame, kas susiję su meile, ji itin įtari ir skeptiška. O tai, kad tikra meilė jų gyvenime būna tik du kartus, susiję su Mergelių nesugebėjimu atsiverti vienam žmogui.

Svarstyklės

Šie žmonės, kaip ir Liūtų atveju, iš tiesų sugeba mylėti kiekvieną naują savo partnerį. Net kai prisimindamos neseniai įvykusį išsiskyrimą Svarstyklės liūdi žvelgdamos į mėnulį, jos jau yra pasirengusios visa galva pasinerti į naujus santykius.

Skorpionas

Skorpionas iš tiesų myli tiktai kartą gyvenime. Gimusieji po šiuo ženklu gali turėti daugybę partnerių ir romanų, bet meilė – tik viena. Skorpionui santykiai – ne tik fizinis, bet ir gilus emocinis ryšys, todėl paslaptingieji šuo ženklo atstovai sunkiai leidžiasi į naujus santykius.

Šaulys

Jų gyvenime būna keturios meilės. Tad Šaulių romantinė patirtis labai turtinga. Bet kad su kuo nors liktų visam laikui, jiems būtina išmokti leistis į kompromisus.

Ožiaragis

Gimusieji po šiuo ženklu myli dukart gyvenime, bet šie santykiai visada sudėtingi, nes Ožiaragiai nenoriai reiškia savo jausmus. Be to, būtent jų nelengvas charakteris paskatina juos būti santykių nutraukimo iniciatoriais.

Vandenis

Vandenio gyvenime būna trys meilės, įskaitant meilužius ir meilužes, su kuriais jis išduoda savo partnerį. Vandeniai nuolat ieško idealaus partnerio, kuris jiems taptų tuo pat metu ir draugu, ir meilužiu.

Žuvys

Per visą gyvenimą Žuvys gali patirti tik vieną tikrą meilę. Kai Žuvys sutinka giminingą sielą, tvirtai jos įsikimba ir niekada nebepaleidžia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.