4 vyrai pagal Zodiako ženklą, iš kurių beviltiška laukti piršlybų

Dažnos moters svajonė – kad mylimasis atsiklauptų prieš ją ant kelių ir ištiestų aksomu aptrauktą dėžutę su spindinčiu sužadėtuvių žiedu. Tačiau ne iš visų vyrų tokio pasiūlymo sulauksi. Ypač jeigu jis gimęs po vienu iš šių Zodiako ženklų.

Piršlybos.<br> 123rf nuotr.
Piršlybos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2022, 12:45 PM

Avinas

Beviltiška laukti žiedo iš Avino. Jis lengvabūdis ir linkęs įsimylėti. Ugnies stichija jį stumia į nuotykius, bet Avinas tik vienas, o moterų – daug. Dovanoti žiedus kiekvienai – sutikite, tai išlaidavimas. Jeigu jis jums ir pasipiršo, greičiausiai buvo girtas, ir tai nieko nereiškia.

Dvyniai

Dvyniai bijo vestuvių kaip velnias kryžiaus. Jie verčiau net „atiduos“ savo moterį draugui, kad tik išvengtų atsakomybės. Ir apskritai – kas jums nepatinka? Gyvenkite susimetę ir mėgaukitės laisvais santykiais.

Liūtas

„Kam tie antspaudai? Mums ir taip gera kartu. Kam švaistyti pinigus vestuvėms? Geriau nuvažiuokim prie jūros. Nori ištekėti? Pakentėk truputį (10-20 metų), kol aš atsistosiu ant kojų“. Sveikiname – jūs ką tik išgirdote tradicinius Liūto atsikalbinėjimus. O šis Ugnies ženklas tiesiog bijo rimtų santykių ir visomis išgalėmis stengsis išvengti vestuvių.

Šaulys

Jūs jau ir žiedelį iš aliuminio folijos susukote, ir užuolaidas vietoj suknelės pasimatavote, o Šaulys kaip nesupranta užuominų, taip nesupranta. Ir nesupras. O kam tos vestuvės, jeigu Šaulį viskas tenkina? Galite jį mesti ir palaukti, kol jis susivoks ir jums pasipirš. Bet nenustebkite, jeigu pamatysite jį einantį už parankės su kokia nors gražuole. Tačiau nėra ko nerimauti – jos jis taip pat neves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.