Zodiako ženklų brandumo reitingas: kurioje vietoje jūs?

Kai kurie žmonės, atrodo, jau gimsta mažais senukais, tokie ne pagal metus rimti ir netgi rūstūs jie atrodo.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2022, 10:41 AM

O kiti atrodo visiškai naivūs ir betarpiški, vaikiški, net būdami suaugę.

Šiame reitinge – Zodiako ženklai, pradedant pačiais brandžiausiais, baigiant nebrandžiausiais.

1. Mergelė

Ji atėjo į šį pasaulį su siela, jau sklidina patirties. Mergelės kantrybė primena gilaus ežero, pasimetusio kažkur aukštai kalnuose, ramybę. Ji aukščiau bet kokios sumaišties ir tuo pat metu pernelyg kukli, kad dėl to pūstųsi ir girtųsi. Tai pats brandžiausias ir giliausias ženklas.

2. Ožiaragis

Ožiaragiai elegantiški, kantrūs ir ramūs. Jie tokie išmintingi, kad, kai kreipsitės į juos patarimo, jie tik maloniai nusišypsos ir atsakys: „Manau, širdies gilumoje tu ir pats žinai atsakymą į šį klausimą“. Šis ženklas mato situaciją kaip visumą ir jį labiausiai domina galutinis rezultatas.

3. Svarstyklės

Jos įkūnija teisingumą, todėl savo rankose laiko teisingumo svarstykles. Jeigu Svarstyklės pasirodys kuo nors neteisios, lengvai prisipažins. Joms nesunku atsiprašyti, jeigu ką nors netyčia įskaudino. Šie žmonės trokšta taikos, stengiasi atkurti santykius ir siekia aplinkinius daryti laimingus. Jos nesivels į ginčus nei interneto platybėse, nei realiame gyvenime.

4. Jautis

Paprastai Jautis šaltas ir ramus. Bet kartais, susidūrę su staigiu ir netikėtu nusivylimu, Jaučiai gali prisiminti vaikystę ir imti smarkiai kaprizintis. Tokie debesėliai retkarčiais pasirodo Jaučio horizonte, bet jie labai reti, o kitais atvejais šis ženklas džiaugsmingai ganosi gyvenimo pievoje, mėgaudamasis aplinkiniu pasauliu.

5. Liūtas

Šie žmonės paprastai elgiasi kaip nepriekaištingai išauklėti aristokratai, bet retkarčiais juose pasireiškia tam tikras smulkmeniškumas, ypač kai kalbama apie pinigus ar dėmesį. Liūtas trokšta dėmesio nuo pirmos savo gimimo sekundės, ir kai jo negauna, iškart virsta kaprizingu kūdikiu. Jis pradeda niūriai pūstis ir nirti į depresiją.

6. Vandenis

Vandeniui nuolat būtinas kieno nors pritarimas ir pripažinimas, tai reiškia tik vieną – šitam ženklui reikia daug dirbti su savimi, kad taptų iš tiesų brandus. Jam svarbu, kaip jis atrodo iš šalies, ypač kiek jis kietas ir nepriklausomas kitų žmonių akyse. Vandeniui metas liautis švaistyti tiek daug jėgų ir energijos visam šitam vaidinimui ir pradėti augti.

7. Dvyniai

Kalbant apie vidinę šio ženklo brandą, čia jie nenuspėjami, kaip pati motina gamta. Šiandien jie gali būti kantrūs, o rytoj verkšlenti. Patys nebrandžiausi Dvynių bruožai – jų neatsakingumas ir nepatikimumas, dėl kurių jie tiesiog paveda žmones.

8. Vėžys

Vėžiai gana ramūs ir stabilūs, kol jų kas nors neįskaudina. Kai tik tai įvyksta, pykčio protrūkis garantuotas. Jiems taip pat nerekomenduojama juodinti savo buvusiųjų, kaip jie su jais bebūtų kažkada pasielgę. Vėžiams norisi pasakyti: neskleiskite gandų ir nešantažuokite, palikite tokį elgesio stilių paaugliams.

9. Žuvys

Šio ženklo atstovams kiekviena diena šventė – gailesčio patiems sau šventė. Jie įsižeidžia taip lengvai, tarsi jiems už tai būtų mokama. Ne, jie netrankų indų į grindis ir nepuola kitų žmonių. Žuvys tiesiog verkia su viltimi, kad vieną kartą pas jas atšuoliuos riteris spindinčiais šarvais ant balto žirgo ir, pasilenkęs nuo balno, išties nosinaitę.

10. Šaulys

Šis ženklas nesiautės pykčiu, bet ir nesėdės kamputyje ir neverks. Jis turi vieną pačią didžiausią (beje, chronišką) problemą – delsti ir viską atidėlioti. Šauliai vengia konfliktų ir prisiimti atsakomybę. Pati mintis apie būtinybę užsiimti kasdienėmis užduotimis ir pareigomis jiems kelia mirtiną siaubą, o tai nėra brandos požymis. Jeigu nepakeis tokio elgesio, Šauliai gyvenimo mokykloje nuolat liks antriems metams.

11. Skorpionas

Jeigu kalbėsim apie sąskaitų apmokėjimą, rūpinimąsi sveikata ir mandagų elgesį, šio ženklo atstovai yra visai rimti ir brandūs. Bet pavydas – štai kas juos daro infantilius. Jeigu kas nors iš aplinkinių staiga pradės daugiau uždirbti, bus paaukštintas tarnyboje ar užmegs santykius su žmogumi, kuriam Skorpionas neabejingas – pasiruoškite, šis ženklas iškart pavirs į perpykusį vaiką.

12. Avinas

Atsargiau, neužgaukite naujagimio! Avinai visada ir visur vaikai: jie ištepa sauskelnes, šlaistosi su pieno buteliukais ir mėto pro langą žaisliukus. Mažiau brandūs už juos gali būti nebent embrionai motinos įsčiose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.