3 Zodiako ženklai, kuriems negalima likti vieniems

Daugelis stengiasi išnaudoti kiekvieną galimybę pailsėti nuo bendravimo, pamąstyti apie gyvenimą, pabūti tyloje ir vienatvėje.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2022, 4:00 PM

Tačiau astrologai išaiškino, kad yra tokių Zodiako ženklų, kurių atstovams negalima likti vieniems.

Liūtas

Taip, tas pats ryškusis ir charizmatiškasis Liūtas. Saulės globotinis nuolat apsuptas žmonių, ir kiekvieną dieną susiranda naujų draugų. Galbūt Liūtas pasąmoningai vengia vienatvės. Juk tai baisu – teks kapstytis savyje, užsiimti savikritika. O Liūtas ir savianalizė nesuderinami iš principo – o jeigu Saulės globotinis aptiks savyje kokį nors trūkumą? O ir įsivaizduoti Liūtą liūdną ir susimąsčiusį neįmanoma – o taip nutiks, jeigu jis staiga liausis būti dėmesio centre.

Svarstyklės

Iš pažiūros jos ramios, stabilios ir sau pakankamos. Čia ir esmė – Svarstyklės tokios tarp žmonių, o jeigu bent vienai dienai lieka vienos, gali nugrimzti į depresiją. Ne, Svarstyklės ne prieš meditaciją vienatvėje ar pasinėrimą į save tam tikram laikui. Bet ilgiau kaip valandą Veneros globotinėms vienoms likti negalima – jos savyje atras daugybę kompleksų ir nesugebės savarankiškai išsivaduoti nuo negatyvių minčių.

Šaulys

Šaulys vienas? Tai juk iš principo neįmanoma. Šaulys pasirengęs išbėgti į gatvę ir pabendrauti su nepažįstamaisiais, net jeigu jie bus labai nemalonūs ir įtartini tipai. Bet jeigu vis dėlto tai įvyko, ir Ugnies ženklas kuriam laikui „iškrito“ iš bičiulių minios, į Šaulio gyvenimą ateina chaosas. Jupiterio globotinis pasimeta ir ima dar keisčiau elgtis, nei prieš tai – o jau ko pridarys vienišas Šaulys, jums geriau nežinoti. Todėl jeigu pamatysite liūdną šaulį, prieikite ir patapšnokite per petį – jis bus dėkingas ir iš karto jus įtrauks į geriausių draugų sąrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.