3 Zodiako ženklai, kurių linksmumas tėra apgaulė

Būna, matai prieš save linksmą ir gyvenimu besidžiaugiantį žmogų ir supranti, kad jis apsimetinėja. Būna, kad girdi pakilias kalbas, o vidinis balsas šaukia: „Tai melas!“

 Juokas.<br> 123rf nuotr.
 Juokas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2022, 12:02 PM

Toks bruožas ypač būdingas trims Zodiako ženklams.

Kas šie veidmainiai ir kam jiems tos netikros emocijos? Negi jie nieko iš tiesų nejaučia, todėl turi nuolat apsimetinėti?

Dvyniai

Čia viskas kaip ir aišku – Dvyniams pats horoskopas liepia būti nuolat skirtingiems. Šiandien Dvyniai linksmi ir išradingi, o rytoj – liūdesio įsikūnijimas. O iš tiesų Merkurijaus globotiniai net neatsimena, kokie iš tiesų yra. Galbūt Dvyniai apskritai nieko nejaučia, o gal jų viduje gyvena tokie demonai, kad jie bijo juos išleisti į paviršių. Štai ir slepiasi po gražiu popierėliu, apsimesdami įdomiu ir puikiu žmogumi.

Mergelė

Tokios teisingos, tokios idealios ir tobulos. O jau kaip Mergelės juokiasi, net jeigu jūsų papasakotas pokštas visiškai „medinis“. Įdomu, kodėl šio ženklo atstovai vaidina gyvenimo džiaugsmu trykštančius žmones? Ko gero, Mergelėms kažko iš jūsų reikia. Bet nesileiskite paperkami šitų plačių šypsenų, linksmas užkrečiantis juokas – tik apsimestinis. Jau geriau Mergelės tiesiai pasakytų, kad joms į visus nusispjauti – tai būtų arčiau tiesos.

Žuvys

Žuvys ploja delnais ir visaip demonstruoja susižavėjimą jūsų talentu – na ir kam joms šita veidmainystė? O tam, kad jūs neįtrauktumėte Žuvų į juodąjį sąrašą. Juk jos labai kuklios, stengiasi jums patikti ir nori būti „kaip visi“, štai ir klijuojasi prie veidų laimingas komunikabilias kaukes. O už šito gražaus apvalkalo slepiasi liūdnas ir mąslus veikėjas. O pasikapsčius giliau galima aptikti dar vieną kaukę, o po ja – dar vieną: Žuvys rimtai užsibarikadavusios, kad niekas nesuprastų, kokios jos iš tiesų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.