4 Zodiako ženklų poros, turinčios stipriausią dvasinį ryšį

Būna, gyveni su žmogumi ilgus metus, o jis atrodo svetimas. Būna ir priešingai – vos tik susipažinote, o toks jausmas, kad pažįstate vienas kitą tūkstantį metų.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2022, 12:02 PM

Poros, turinčios stiprų dvasinį ryšį, jaučia partnerį net per atstumą. Šie žmonės gali net būti nesuderinami pagal Zodiako ženklą, bet vienas be kito negali.

Avinas ir Ožiaragis

Ugnis ir Žemė, Marsas ir Saturnas – atrodytų, kas galėtų būti bendro? Bet kosmosas mėgsta tokius pokštus ir nustato Avinui ir Ožiaragiui bendrą dažnį. Ožiaragis pagalvojo – Avinas atsaką. Avinas panorėjo – Ožiaragis padarė.

Jeigu jie taps pora, kentės nuo begalinių santykių aiškinimųsi. Bet širdies neapgausi – Avinas ir Ožiaragis pasąmoningai traukia vienas kitą.

Dvyniai ir Žuvys

Siūlo, nusidriekusio tarp šių dviejų ženklų, neįmanoma nutraukti. Galbūt Dvyniai ir Žuvys buvo kartu praėjusiuose gyvenimuose, o gal tik pradeda įsižiūrėti vienas kitą. Išradingas likimas suveda Merkurijaus ir Neptūno globotinius, kad pažiūrėtų, kaip nesuderinami žmonės pasiekia tarpusavio supratimą.

O juk dvasinis ryšys – aukštumoje. Dvyniai ir Žuvys skaito vienas kito mintis ir esant norui gali bendrauti telepatiškai.

Vėžys ir Skorpionas

Jeigu Vėžys suklupo lygioje vietoje, vadinasi, jį prisiminė Skorpionas. O jeigu Plutono globotinis nei iš šio, nei iš to „įstrigo“, vadinasi, jis pagavo Mėnulio globotinio bangą. Taip jie ir bendrauja.

Vėžiai ir Skorpionai dažnai nė neįtaria, kad yra sukurti vienas kitam. O jeigu jie taps pora, tikrai niekada neišsiskirs. Argi galima išsiskirti su savo sielos antrąja puse?

Ožiaragis ir Žuvys

Ši pora dažnai kalba choru – jų mintys sutampa. Jeigu Ožiaragį ir Žuvis skiria atstumas, jie vargu ar galės vienas kitam prisiskambinti, nes vienas kito numerį rinks vienu metu.

Saturno ir Neptūno globotiniai dažnai vienas kitą sapnuoja. Tai ne stebuklas, o tiesiog sielų giminystė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.