2 vyrai pagal Zodiako ženklą, visada duodantys antrą šansą neištikimai moteriai

Visi daro klaidų, bet ne visi turi galimybę jas ištaisyti. Astrologai nustatė, kad dviejų Zodiako ženklų vyrai, nors ir nėra naivūs, atlaidžiai žiūri į savo moterų silpnybes ir suteikia joms antrą šansą.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-27 10:14

Štai šie riteriai.

Jautis

Jautis – išdidus ir savimyliškas Zodiako ženklas, ir iš pažiūros nė nepasakytum, kad jis atleido savo širdies damai ir yra pasiruošęs tęsti santykius. Bet kas kalba apie atleidimą? Jautis nė nesiruošė pamiršti moters poelgio, jai ilgus metus teks glaistyti savo kaltę.

Jautis neištikimybę prisimena visą savo gyvenimą. Bet Veneros globotinis, nepaisant pavydumo ir polinkio į savininkiškumą, adekvačiai suvokia situaciją ir supranta, kad gyvenimą sudaro ne vien juodos ir baltos spalvos. Neištikimybė? Ką darysi, atsikeli, nusipurtai ir eini toliau, Jautis patikės antrą kartą. Tiktai moteris turi suprasti: antrasis bandymas bus paskutinis.

Vandenis

Laisvos sielos Vandenis gali atleisti moteriai ir jai duoti antrą šansą. Klausimas kitas – ar labai Urano globotinis nori išsaugoti santykius? Jeigu Vandenis myli moterį, jis padarys viską, kad išlaikytų ją prie savęs. Ir, be abejo, jis tikrai nepradės graužti mylimosios ir priminti jai praeities prasižengimų.

Vandenis leis moteriai pasiteisinti ir ištaisyti situaciją. Jis supranta, kad moteris – silpna, ir tiki, kad klaida buvo atsitiktinė. Bet jeigu dama pagalvos, kad Vandenis jai atleis be galo, ji klysta – Vandenis geras, bet ne naivus. Ir vargu ar patikės eiline pasakėle apie nesėkmingai susiklosčiusias aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.