3 Zodiako ženklai, kurie nei patys valgo, nei kitam duoda

Būna tokių godžių tipų – nei patys valgo, nei kitam duoda. Apie tokius dar sakoma „kaip šuo ant šieno“. Astrologai pastebėjo, kad toks elgesys ypač būdingas trims Zodiako ženklams.

 Šienas.<br> 123rf nuotr.
 Šienas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2022, 8:11 PM

Avinas

Pabandykite Avino ko nors paprašyti – neduos ir sugalvos tūkstančius paaiškinimų. Dėl visko kaltas jį globojantis Marsas – kaupimas įsiėdęs Avinui į kraują, ir jis gyvens tarp šlamšto, bet neišmes nė vieno daikto. Tokios situacijos pastebimos dar vaikystėje. Net jeigu žaislas nusibodo, mažasis Avinas verčiau jį paslėps, kad tik niekas nepaimtų. Žmogaus taip, kaip žaislo, paslėpti, žinoma, neįmanoma, bet Avinas padarys viską, kad jo „nuosavybė“ neišeitų pas kitą.

Dvyniai

„Ūkyje viskas pravers“, – sako išradingi Dvyniai. Jų atveju tai liečia ne tiek daiktus, kiek santykius. Dvyniams greit viskas atsibosta, jie nutolsta nuo žmogaus, bet vis tiek išlaiko jį šalia savęs. Kodėl? Ogi atsarginis variantas niekada nepamaišys. Ir Merkurijaus globotiniai atbaido nuo „atsarginio varianto“ bet kurį susidomėjusį. „Mano!“ – šaukia Dvyniai ir nesiruošia atiduoti to, ko jiems iš principo nereikia.

Liūtas

Liūtus globojanti Saulė apdovanoja juos egoizmu. O koks egoistas ką nors atiduos šiaip sau? „Tu nebebūsi su niekuo!“ – riaumoja Liūtai ir „atsikrato: žmogaus, kuris jiems įgriso. Gadina jam reputaciją, pasakoja nebūtus dalykus. Kodėl jie taip elgiasi? Viskas paprasta: viskas turi būti, kaip jie nori. Ir apskritai, šis pasaulis priklauso Liūtams, ir Saulė šviečia išskirtinai jiems. Tad ir sėdi kaip šuo ant šieno. Liūtai nė už ką neatiduos kitiems to, kas jiems „teisėtai priklauso“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją