4 saldžiausios ir landžiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Jos tokios žavios, tokios mielos, tokios švelnios, kad kartais net bloga nuo saldumo, o į galvą ateina vienintelis palyginimas – šokoloadinis tortas, apipiltas sirupu ir apdėliotas zefyrais. Pernelyg saldu? Taip, bet tokios moterys puikiai tuo naudojasi.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2022, 2:18 PM

Pasak astrologų, dažniausiai jos būna gimusios po šiais keturiais Zodiako ženklais.

Avinas

„Lia lia lia, siu siu siu“, – neišskyskite, moteris Avinas tiksliai taip kalba ir su visais kitais. Ir tik tada, kai jai ko nors reikia. Bet iš pažiūros viskas gražu ir padoru – jo moka leisti į akis miglą. Iš tiesų čia ne tiek ir daug veidmainystės, juk visiems aplink gerai. Avinas pasiekia tikslus, aplinkiniai maudosi meilėje ir švelnume – visi patenkinti, visi laimingi.

Dvyniai

Aukščiausias komunikabilumo lygis, draugų – nesuskaičiuojama gausybė. Bet ar įmanoma būti gerai visiems? Žinoma, atsakys Dvyniai ir nueis sakyti komplimentų dar kam nors. Ir vieniems, ir kitiems – ir kas čia tokio? Dvyniai niekam nekenkia ir tiesiog gauna naudos – ir čia, ir ten.

Liūtas

Visada besišypsanti, spinduliuojanti draugiškumu ir pozityvu – Liūtės neįmanoma nemylėti. O aplinkiniai stoja į eilę, kad jai įtiktų ir gautų jos šilumos porciją. Beje, čia viskas sąžininga – Saulės globotinė nuoširdžiai dovanoja meilę ir naudojasi atsakomosiomis gėrybėmis.

Žuvys

Ji įdėmiai jūsų klausosi, duoda patarimus, užjaučia. Ir iškart bėga „į pagalbą“ kam nors kitam. Žuvys turi daug bičiulių ir yra pasiruošusios palaikyti kiekvieną. Kiek čia nuoširdumo? Kas žino. Užtat Žuvys visada pasiekia ko trokšta. Su jūsų pagalba – juk neatsakysite tokiai puikiai moteriai, kuri ką tik apibėrė jus komplimentais?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.