Zodiako ženklai, kurie labiausiai linkę žeminti kitus

Deja, ne visi žmonės yra geranoriški ir linkę kartais verčiau patylėti, nei pasakyti kažką nemalonaus. Kai kuriuos kažkas tarsi už liežuvio traukia vis kitiems leptelėti nei šį, nei tą, o kartais ir akivaizdžiai pažeminti. Šį polinkį galima sieti ir su Zodiako ženklu.

123rf nuotr. 
123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2022, 11:01 AM

Avinas

Avinas siekia kontroliuoti viską ir visus aplinkui, manydamas, kad taip geriau ir jam, ir aplinkiniams. Na, o įrodynėdamas savo tiesą jis visai nesistengia valdytis ir nesunkiai gali įžeisti bei pažeminti. Be to, ir kai kurie išsireiškimai, kurie jam atrodo dar visai padorūs, jautresnį pašnekovą gali smarkiai žeisti.

Liūtas

Liūtas yra egoistas, kuris labai pasitiki savimi, be to, mėgsta būti dėmesio centre. Tad neretai pasistengdamas jame atsidurti jis tyčia ar netyčia gali pažeminti aplinkinius. Neretai įrodinėdamas savo tiesą jis tampa pernelyg šiurkštus. Perlenkti lazdą gali ir tada, kai nori pasigirti, o pasakodamas, koks jis šaunus, nejučia pasako, kad pašnekovas yra daug prastesnio lygio.

Skorpionas

Skorpionas linkęs žmones dalinti į tuos, kurie jam patinka, ir tuos, kurie – tiesiog tuščia vieta. Tačiau įžeisti gali ir vienus, ir kitus. Tiems, kurie jam patinka, Skorpionas labai linkęs įrodinėti savo vertę ir girtis pasiekimais, o besigirdamas nė nesusimąsto, kad gali pažeminti kitą.

Vandenis

Vandenis – lyg ir geranoriškas, tačiau labai vertinantis savo laisvę ir besijaučiantis originaliu. Tad kartais įsijaučia kalbėdamas, kokia nyki ir neįdomi yra „pilkoji žmonių masė“, ir pašnekovas pasijunta pažemintas. Be to, šį tą nemalonaus Vandenis linkęs leptelėti tiems, kurie jam trukdo įgyvendinti savo sumanymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.