3 Zodiako ženklai, kurie gražūs iš išorės, bet supuvę viduje

Žvaigždės, dalindamos teigiamas savybes, nepagailėjo kai kuriems Zodiako ženklams į vidų įkrėsti ir puvėsių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2022, 12:06 PM, atnaujinta Mar 5, 2022, 6:05 PM

Šie Zodiako ženklai – patrauklios išorės, tačiau savyje kruopščiai slepia bjaurius charakterio bruožus.

Dvyniai

Dvyniai spindi žavesiu, jie – kompanijos siela. Jų tokia nuoširdi šypsena, kad norisi šypsotis atgal ir iškloti visas paslaptis. Puiku, bet po to neįsižeiskite – Dvyniai išplepės jūsų paslaptis nė nemirktelėję. Ir dar pateiks situaciją taip, kad jums teks teisintis, ir jūs ilgai jausitės purvini. O štai kas nemaloniausia visoje šitoje istorijoje – kitą dieną Dvyniai nusišypsos ir draugiškai paplekšnos jums per petį. O jūs susimąstysite: galbūt ir iš tiesų nieko nebuvo?

Mergelė

Visada švarutėlės, kruopščios, punktualios – tiesiog pavyzdys visiems. O juk Mergelės nekenčia aplinkinių ir laiko save geriausiomis iš geriausių. Mergelė visada atrodo idealiai, bet kas dedasi jos sieloje? Mergelė atrodo idealiai, kad niekas neįtartų, kad jos viduje bręsta kai kas tamsaus ir nemalonaus. Mergelės su šypsena spaudžia jums ranką, o rytoj apjuodins jus aplinkinių akyse ir išgalvos kokią nors bjaurią istoriją. Gandai tuo ir geri – net jeigu nieko nebuvo, nuosėdos liks. Paprasčiau tariant, Mergelės bet kokioje situacijose puikuojasi baltais apdarais, o visi kiti... na, patys suprantate.

Skorpionas

Šie manipuliacijų meistrai retai būna sąžiningi. Jie pasislepia, išlaukia ir tik po to smogia – gali ir į nugarą, čia jau kaip pavyks. Bet Skorpionai nepripažįsta savo kaltės – jie tobuli, o kiti žmonės – tik dulkės po kojomis. Bet netgi jeigu jums teko jų smūgis, jūs vis tiek gėrėsitės Skorpionais – ak, kaip puikiai jie atrodo, ak, kokie jie šaunūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.