2 moterys pagal Zodiako ženklą, susukančios vyrams galvą jau per pirmą pasimatymą

Kai kurios moterys iš karto priverčia vyrus pamesti galvą. Dėl tokių lemtingų gražuolių vyrai kaunasi, palieka šeimas ir eina iš proto. Yra du Zodiako ženklai, po kuriais gimusios moterys šitaip veikia vyrus.

 Dėl tokių lemtingų gražuolių vyrai kaunasi, palieka šeimas ir eina iš proto.<br> 123rf nuotr.
 Dėl tokių lemtingų gražuolių vyrai kaunasi, palieka šeimas ir eina iš proto.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2022, 1:59 PM

Liūtas

Liūtei visai nebūtina ruoštis susitikimui. Net jeigu ji pasirodys be makiažo ir gražių apdarų, vyras bus nokautuotas. Liūtė spinduliuoja seksualumą, ir visiems vyrams kilometro spinduliu sukasi galvos. Jeigu Liūtė įeina į kambarį, visos akys žiūri tik į ją.

Liūtė visai neturi tikslo užkariauti vyrus – kam to reikia, juk kiekvienas pasirengęs kovoti dėl jos palankumo. Liūtė bendrauja nuoširdžiai ir elgiasi natūraliai – tai sužavi. Liūtė per pasimatymą gali plepėti visokius niekus – ir jos klausys išsižioję, ir žavėsis.

Į jos pinkles įkliuvusių vyrų negalima vadinti kvailiais – jos žavesio jėga tokia didelė, kad jie tiesiog praranda protą. Argi galima atsispirti tokiai nuostabiai gražuolei, ypač jei ji taip paslaptingai šypsosi?

Skorpionas

Skorpionė atėjo, ir visi vyrai išgriuvo. Ir įkliuvo – kovoti su Skorpionės magnetizmu beprasmiška. Jai pakanka tik pažvelgti vyrui į akis, ir jis su džiaugsmu puls jai į glėbį, pamiršęs viską pasaulyje. Skorpionės sužavi vyrus vien žvilgsniu.

Jos žino apie savo patrauklumą ir tuo naudojasi. Ši moteris nėra niekšė, tiesiog jai patinka kolekcionuoti gerbėjus. Tai savotiškos varžybos, nors nugalėtojas visada aiškus – tai Skorpionė.

Ji atrodo pavojinga, bendravimas su ja kelia nerimą ir jaudulį. Vyrai iš karto ją fiksuoja kaip grobį. Bet, deja, medžiotojas ir grobis keičiasi vietomis, ir vyrai patys patenka į šios aistringos ir nepaprastos moters spąstus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.