2 Zodiako ženklai, dažniausiai slepiantys, kas jie pagal horoskopą

„Kas tu pagal horoskopą?“ O vietoj atsakymo – tyla. Gal uždavėte klausimą slaptajam agentui? Bet jokios slaptos organizacijos čia nėra. Bet yra du Zodiako ženklai, kurie nenori viešinti savo Zodiako paslapčių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2022, 1:43 PM

Kokia tokio slapukavimo priežastis?

Vėžys

Vėžiai pasirengę padirbti dokumentus, kad tik pakeistų savo gimimo datą. Mėnulio globotiniams nepatinka būti panašiems į nariuotakojus ir ropoti atgal. Be to, astrologai vienbalsiu tvirtina, kad Vėžiai ne iš šio pasaulio – kam tai patiktų?

Šiandien Vėžiai save vadina išdidžiais Skorpionais, rytoj pavirsta į narsius Avinus. Vandens stichijos atstovai nemėgsta išsiskirti iš minios ir nuolat maskuojasi. Jie sėdi savo kiaute ir svajoja, kad tik jūs „atsiknistumėte“.

Vėžiai nemėgsta sakyti, kokiam Zodiako ženklui priklauso. Tad jeigu žmogaus paklausėte, po kokiu ženklu jis gimė, o atsakymo neišgirdote – būkite tikri, kad prieš jus grynakraujis Vėžys. Visi žino, kad Vėžiai įžeidūs ir pikta menantys, tai ne pačios geriausios savybės. tad Vėžiai apsimeta kvailiais ir vaidina, kad nesuprato klausimo.

Ožiaragis

Įsivaizduokite situaciją – jūs susipažinote su linksmu žmogumi, kuris spinduliuoja draugiškumą ir gyvenimo džiaugsmą. „Ko gero, jis Dvyniai arba Vandenis?“ – galvojate jūs ir skubate patvirtinti savo spėjimą, užduodami naujam pažįstamam klausimą, koks jo Zodiako ženklas. O pašnekovo akyse šmėkščioja baimė: nejau jūs jį perkandote?

Šaltakraujis, tylenis ir vienišas (kaip atkakliai teigiama visuose apibūdinimuose) Ožiaragis nekenčia savo Zodiako ženklo. Tiek neigiamų savybių, ir visos jos atiteko vienam vargšui Ožiaragiui.

Saturno globotinis perskaitė astrologinius apibūdinimus apie save ir suprato – reikia lįsti į pogrindį. Arba nešioti klouno kaukę – stichija apdovanojo Ožiaragį uždarumu, ir jis kentės dėl to, svajodamas atgimti iš naujo ir šįkart atsirasti pasaulyje pavasarį ar vasarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.