4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios lengvai iškeičia meilę į pinigus

Kam skaičiuoti kiekvieną centą ir maitintis duona su vandeniu, jeigu galima tiesiog pabėgti pas turtingą meilužį? O šeima? Ką šeima – patys kalti, kad nesugebėjo užtikrinti moteriai gražaus gyvenimo. Štai tos savanaudės moterys, kurios dėl pinigų gali išduoti savo artimuosius.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2022, 1:51 PM

Jautis

Vaikščiojo penkerius tais pačiais auliukais, ir štai sutiko turtingą princą. Ir kas galėtų apkaltinti moterį Jautį materializmu? Ji tiesiog pavargo nuo skurdo. O pamesta šeima išgyvens ir be jos. Užtat ponia Jautis galės žibėti prabangiais apdarais ir priimti turtingo meilužio dovanas.

Dvyniai

Ji svajojo apie princą. O šis ir čia – dėl jo Dvyniai pamirš ir neturtingą vyrą, ir vaikučius. „Tegul sau gyvena skurde, o aš noriu gyventi gražiai“, – pareikš ji, susižavėjusi rūmais ir briliantais. Tik ar ji bus laiminga, štai kur klausimas... Vargu, nes lengvabūdes gražuoles keičia kaip pirštines.

Skorpionas

Skorpionė gimė gražiai gyventi, o vyras pats kaltas, kad nesugebėjo jos aprūpinti. Brangūs restoranai, parduotuvės, penkių žvaigždučių kurortai – tai susuka galvą, ir Skorpionė nė karto neprisimins buvusio gyvenimo, kuriame liko vaikai ir vyras-nevykėlis. O turtingą meilužį galima užjausti – juk anksčiau ar vėliau atsiras dar turtingesnis vaikinas.

Vandenis

Vandenė pavargi nuo nuolatinio vyro niurzgimo, ir ją galima suprasti. Juo labiau, kad horizonte pasimatė gražus (na gerai, negražus) turtingas meilužis. Ir galima sukurti naują visuomenės ląstelę prabangiame name su tarnaite. Ir apskritai, graži moteris gimusi meilei, o ne tam, kad virtų sriubą ir skalbtų kojines.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.