3 Zodiako ženklai, labai priklausomi nuo aplinkinių nuomonės

Deja, daug žmonių yra priklausomi nuo kitų nuomonės, rūpinasi, ką apie juos pagalvos, ir net išsižada savo tikrųjų norų, bijo ko nors imtis, kad tik negautų neigiamo įvertinimo.

 Deja, daug žmonių yra priklausomi nuo kitų nuomonės.<br> 123rf nuotr.
 Deja, daug žmonių yra priklausomi nuo kitų nuomonės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2022, 1:12 PM

Bet yra trys Zodiako ženklai, kurie nuo to kenčia labiau už kitus.

Liūtas

Taip, pats žavingiausias ir savimi pasitikintis Liūtas. Kai kurie galvoja, kad Liūtas – nepataisomas egoistas, ir jam vienodai, kas ką pasakys ar pagalvos. Bet Liūtui tenka būti dėmesio centre (juk tai Ugnies ženklas), ir jam nuolat reikia aplinkinių palaikymo. Saulė, globojanti Liūtus, pripratusi, kad ja visi žavėtųsi, tad ir jos globotiniai nori, kad juos girtų, giedotų ditirambus ir apibertų komplimentais. O jeigu kas nors Liūtuose įžvelgs trūkumus, jie viską priims labai giliai į širdį.

Ožiaragis

Ožiaragis neatsitiktinai atsidūrė antroje vietoje – kad jo iš karto nepastebėtų. Jis nežengs nė žingsnio neatsižvelgdamas į kitų nuomonę. Saturnas, apdovanojęs Ožiaragį daugybe talentų, nepamiršo jo apdovanoti ir savikritika. O kur savikritika, ten ir žema savivertė. Siekdamas visiems įtikti, Ožiaragis praranda save, ir labai gaila, nes jis tikras šaunuolis.

Žuvys

Jeigu kas nors Žuvis giria, jos žydi. O jeigu Žuvis bara ir kritikuoja, jos nuplaukia į nusivylimo bedugnę. Jos moka prisitaikyti prie aplinkybių ir prie žmonių. Bet stengdamosi patikti aplinkiniams Žuvys vienąkart pamiršta savo norus ir poreikius. Neptūno globotinės išgyvena dėl visko, ką joms sako – nepasitikėjimas ir žema savivertė trukdo Žuvims siekti tikslų, ir be pagyrimo jos tiesiog dūsta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.