3 švelniausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Švelnus vyras – jeigu ne kiekvienos, tai daugelio moterų svajonė. Jam galima patikėti savo mintis ir nebijoti susidurti su abejingumu ar žiauria kritika. Jis moka paguosti ir rasti palaikančius žodžius.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2022, 12:08 PM

Astrologai rekomenduoja atkreipti dėmesį į šių Zodiako ženklų vyrus.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovai paprastai yra labai ramūs ir svajingi žmonės, tiek vyrai, tiek moterys. Jeigu moterys Svarstyklės yra tarsi moteriškos energijos koncentracija, tai vyrams šis ženklas suteikia švelnumo.

Vyras Svarstyklės moka ne tik išklausyti, bet ir išgirsti savo moterį. Jis akimirksniu ras būdą nuraminti draugę, nes yra dėmesingas jai ir jos norams – jis tiksliai žino, kas padės pagerinti mylimosios nuotaiką.

Tačiau Svarstyklėms kartais trūksta pasitikėjimo savimi, ir tai kliudo priimant svarbius sprendimus poros gyvenime.

Ožiaragis

Vienas pačių patikimiausių vyrų – Ožiaragis. Jis tvirtesnis už Svarstykles, bet taip pat švelnus ie dėmesingas. Tai tas partneris, kuris jums pagamins pusryčius ir atneš į lovą, net jeigu tai nėra jūsų gimimo diena.

Ožiaragis subtiliai jaučia savo moters nuotaikas, ir tai padeda laiku užkirsti kelią ginčui.

Santykių pradžioje gali pasirodyti, kad Ožiaragis šaltas ir nemoka reikšti emocijų, bet tai ne visai tiesa – jis tiesiog pernelyg ilgai sveria visus „už“ ir „prieš“. Jeigu jis įsitikins, kad jūs – jo svajonių moteris, padarys viską, kad būtumėte laiminga.

Mergelė

Vyrai Mergelės garsėja savo pragmatiškumu. Jiems išties sunku reikšti emocijas, bet ne todėl, kad jie jus vertina – vyrui dar reikia šito išmokti.

Jeigu jums pavyks pralaužti šio vyro „šarvus“, po jais rasite švelnų ir kantrų partnerį, kuris palaikys sunkią akimirką ir nedarys spaudimo.

Mergelės gerai įvaldžiusios savikontrolę, o tai reiškia, kad vyras padarys viską, kad apsaugotų savo partnerę nuo negatyvių įvykių, tad jeigu jūs dažnai jaučiate nerimą ir neužtikrintumą, Mergelė ras būdą pagal galimybes išspręsti jūsų problemas, kad nesinervintumėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.