4 Zodiako ženklai „vampyrai“, kurie minta jūsų skausmu

Energijos vampyrai neturi užsiauginę aštrių ilčių, kurias pamatę iškart pabėgtumėte. Jie prisisiurbia greitai ir nepastebimai, bet taip stipriai, kad nenuplėši.

 Vampyrė.<br> 123rf nuotr.
 Vampyrė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2022, 10:51 AM

Vis dėlto juos gali išduoti Zodiako ženklas. Tarp šių ženklų atstovų energijos vampyrų daugiausia.

Avinas

Avinas – manipuliatorius iš prigimties. Jis moka greit išnervinti iš siurbia energiją neįtikėtinu greičiu. Ak, jūs įsižeidėte, jūs verkiate – ir tai puiku, Avinas su malonumu pasimėgaus jūsų kančiomis. Avinas labiausiai linkęs naudotis neryžtingais ir nuolaidžiais žmonėmis.

Mergelė

Taip, ta pati kruopšti ir teisinga Mergelė. Ji įlįs jums po oda, sužinos visas jūsų slaptas baimes, paims sidabrinį šaukštelį ir užkąs jūsų skausmo ir liūdesio. O po to ji iškritikuos auką ir pasimėgaus jos pasimetimu – tai taip pat skanu. Valandą pabendravus su Mergele žaizdas laižytis teks savaitę.

Skorpionas

Skorpionui pakanka pakelti balsą, ir viskas – auka jau paralyžiuota. Žinoma, psichologine prasme. Skorpionas nepaliks jūsų ramybėje, kol nepasisotins. Jis gali veikti patyliukais ar tiesmukai – jokio skirtumo, svarbiausia, kad jūs bijotumėte. O jūs bijosite, juk Skorpionas meistriškai valdo hipnozę ir suvalgys jus visą. Galite pasakyti Skorpionui, kad jums skauda – tai apskritai delikatesas.

Ožiaragis

Pats pagrindinis vampyras, pats pagrindinis svetimos valios slopintojas – Ožiaragis lėtai, bet patikimai išnervina žmogų ir mėgaujasi, matydamas baimę ir pasimetimą. Ožiaragis neatsikabins, bet jeigu jūs melsite pasigailėti – kuo jums blogiau, tuo Ožiaragiui geriau. Pasiduokite – galbūt tada procesas bus greitas ir beveik neskausmingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.