4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurių neįmanoma nulaikyti namuose

Šie vyrai negali be naujų pojūčių, nuotykių ir rizikingų avantiūrų. Jie nekenčia buities ir rutinos ir blaškosi po gyvenimą ieškodami adrenalino.

 Motociklas.<br> 123rf nuotr.
 Motociklas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2022, 12:24 PM

Su tokiais vyrais gyvenimą susiejusioms moterims – ypač nelengva.

Štai Zodiako ženklai, tarp kurių daugiausia nenustygstančių vyrų.

Avinas

Išėjo duonos ir pradingo trims dienoms. Patys kalti, nereikėjo versti Avino užsiimti ūkinėmis problemomis. O jau tuos nuobodžius šeimos pasėdėjimus renkite be Avino.

Dvyniai

„Brangusis, kaip tau naujosios gėlėtos užuolaidos virtuvėje?“ „A-a-a-a!“ – šaukia vyras Dvyniai, skambina draugams ir bėga iš namų. Galite ant lango pakabinti grindų skudurą – Dvyniams jokio skirtumo. Ir apskritai, jis turi krūvą svarbių reikalų, ir jie niekaip nesusiję su šeimos židiniu. Bandyti perauklėti Dvynius beprasmiška – verčiau susitaikykite ir nusiraminkite.

Liūtas

Ant namiškių urzgia, į kaimynus žiūri kaip į priešus – išleiskite gi pagaliau Liūtą pasivaikščioti, jam būtina prasivėdinti. Ir neskambinėkite kas pusvalandį – Liūtas negali sėdėti tarp keturių sienų, jis jau toks gimė. O jūsų bandymai paįvairinti buitį Liūtui atrodo juokingi – šis vyras ir taip paįvairina savo gyvenimą, tik ne namuose.

Šaulys

Vyras Šaulys ir vėl namuose paliko telefoną ir atsikratė skambučių, kuriais jūs jį atakavote – jis dūsta namų sąlygomis. Šaulys nepriklausomas ir laisvas, ir laikyti jį prie sijono beprasmiška. Neburbėkite, tegul vaikinas prasivėdina, atsipalaiduoja ir gauna adrenalino porciją, be kurios jam iš tiesų blogai. Ir nebandykite išlaikyti Šaulio namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.