4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurioms visi slapta ar atvirai pavydi

Šioms moterims aplinkiniai visada smarkiai pavydi. Vieni atvirai, o kai kurie slapta. Todėl šių Zodiako ženklų moterims reikėtų būti atsargesnėms – juk tie, kad pavydi, neretai stengiasi ir pakenkti.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2022, 1:25 PM

1 vieta. Avinas

Dažniausiai aplinkinių pavydą sukelia Avinai. Juk būtent Avino ženklo moterys yra nepataisomos optimistės. Net jeigu jų gyvenime vyksta kas nors baisaus, jos vis tiek spinduliuoja meilę gyvenimui. Jokie sunkumai moterų Avinų nepalaužia, galiausiai viskas susidėlioja jų naudai. Pavyduoliams sunku tai ištverti.

2 vieta. Vandenis

Daugelis pavydi Vandeniams. Būtent šios žavios moterys pritraukia prie savęs viską, ko joms reikia. Jas myli vyrai ir dažnai stengiasi joms padėti. Likusias moteris tai siutina.

3 vieta. Liūtas

Labai dažnai aplinkinių pavydą sukelia Liūtės. Jos visur kur pirmos. Jos moka įkvėpti aplinkinius, turi daug energijos. Net kai blogiau būti negali, Liūtės ir toliau atkakliai siekia savo svajonių. Ir pasiekia. Kitos moterys tik nagus graužiasi.

4 vieta. Skorpionas

Skorpionėms pavydi tyliai. Viskas todėl, kad kiekviena Skorpionė – truputėlį burtininkė. Ji pasižymi slapta jėga, kuruos neįmanoma nepajusti. Vyrus ši jėga užburia. Be to, Skorpionės visada iš prigimties dosniai apdovanotos. Bet dauguma Skorpionių galvoja tik apie save, ir joms visiškai nerūpi svetimas pavydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.