3 Zodiako ženklai, turintys stipriausią energetinį lauką

Kiekvienas žmogus turi savo energetinį lauką. Būna žmonių su silpnu energetiniu lauku. Jie dažnai pasiduoda negatyvo poveikiui iš išorės ir jaučiasi bejėgiai bei pavargę. Jiems dažnai genda nuotaika, o depresija ir nervingumas yra nuolatiniai palydovai.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2022, 12:42 PM

O kai kurių žmonių energetinis laukas toks stiprus, kad jie gali atiduoti savo energiją ir gyvybines jėgas kitiems. Be to, jiems sunku padaryti poveikį, nes jie nepasiduoda manipuliacijoms ir jokiai kontrolei iš išorės. Apie tokius žmones galima drąsiai sakyti: „tvirtas kaip uola“, ir tai tiesa. Jų galingas energetinis laukas juos gina nuo bet kokio negatyvo, nepraleidžia jo į vidų.

Astrologai teigia, kad žmogaus energetika susijusi su žvaigždėmis, tikriau, su planetomis, kurios mus valdo. Tad mūsų energetinis laukas priklauso nuo Zodiako ženklo, po kuriuo gimėme.

Iš visų Zodiako ženklų išsiskiria trys, ypatingai tvirti ir atsparūs negatyvui.

1. Žuvys

Nepaisant Žuvų jautrumo ir pažeidžiamumo, jos lengvai gali nusišalinti nuo išorės negatyvo. Dėl savo stipraus energetinio lauko Žuvys, kai reikia, gali visiškai atsiriboti. Tai joms užtikrina vidinę harmoniją ir tvirtumą.

Kai šio ženklo atstovai jaučia negatyvą savo adresu, jie akimirksniu sutelkia visas savo jėgas ir įjungia apsauginę reakciją. Žuvys gali taip atitolti nuo tokio žmogaus, kad net neišgirs, apie ką jis su jomis kalba.

Be to, bendraudamos su supančiu pasauliu Žuvys vadovaujasi principu „kol jūs nepriėmėte negatyvo, jis pasilieka su tuo, kas jį atnešė“. Jos net moka padauginti šį negatyvą ir sugrąžinti savininkui. Todėl su Žuvimis menki juokai ir viskas gali netikėtai apsisukti.

2. Dvyniai

Didžiausia Dvynių silpnybė – bendravimas. Jie tiesiog dievina bendrauti ir dalintis informacija su aplinkiniais. Tokių nuoširdžių pokalbių apie nieką metu Dvyniai paprastai išlaisvina savo negatyvą ir jį neutralizuoja. Tai yra, jie ir patys jo atsikrato, ir aplinkiniams nekenkia.

Šio ženklo atstovų gyvenimo kredo – „geriausia gynyba – puolimas“. Jie pasąmoningai apsupa save nepramušama siena, kuri visą negatyvą sugrąžina šeimininkui.

Be to, ši siena daro Dvynius nepažeidžiamus ir labai atsparius svetimai kritikai ar aštriems pasisakymams. Dvyniai ne šiaip moka apsiginti, jie moka tai padaryti gražiai ir naudingai.

3. Ožiaragis

Šie žmonės labai praktiški ir tiki tik sausais faktais. Juos sunku įtikinti, jeigu aplinkinių nuomonė prieštarauja jų principams. Taip pat Ožiaragiai turi nuosavą požiūrį į viską, kas vyksta aplink, ir retai jį keičia.

Ožiaragiai labai gerai pažįsta žmones ir jaučia negatyvą. Kai tik Ožiaragis pajunta blogas užmačias, jis iškart nusisuka ir atsiriboja nuo bendravimo su tokiu žmogumi.

Kaip ir kitiems dviems ženklams, Ožiaragiams būdingas gebėjimas sugrąžinti visą negatyvą, kuris buvo adresuotas jiems. Todėl šiems žmonėms verčiau nestoti skersai kelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.