3 vyrai pagal Zodiako ženklą, kuriems patinka tik protingos moterys

Egzistuoja nemažai vyrų, kuriems patinka vadinamosios kvailutės ir tuštutės. Bet yra ir tokių, kurie kvailumo negali pakęsti. Net jeigu moteris bus pritrenkianti gražuolė, tokio vyro ji nesužavės: juk svarbiausia – intelektas.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2022, 10:04 AM, atnaujinta May 5, 2022, 11:07 AM

Štai Zodiako ženklai, po kuriais gimsta tokie vyrai.

Jautis

Jautis protingas, ir viskas tuo pasakyta. O argi protingas vyras pakęs šalia savęs tuščią ir menko protelio būtybę? Ne ir dar kartą ne. Jautis dievina intelektualius pokalbius, ir jam nereikia pagyrimų ir pritarimų. Klapsėjimas blakstienomis šio vaikino nepapirks, sužavėti žvilgsniai taip pat negelbės.

O pačios įdomiausios Jaučio pašnekovės laukia staigmena. Ir nebijokite su juo diskutuoti – Jautis tai įvertins (žinoma, jeigu susigaudote temoje).

Vandenis

Jeigu vyras Vandenis tyli, tai nereiškia, kad jis pasiruošęs valandų valandas klausytis jūsų beprasmių tauškalų. Kai kurios protingos moterys kartais apsimeta kvailesnėmis nei – jeigu jums rūpi Vandenis, jokiu būdu taip nedarykite, sugadinsite santykius.

Vandenis net pasirengęs pripažinti, kad jūs už jį protingesnė – jis, kaip niekas kitas, žino, kad protas – svarbiausias moters ginklas. Drąsiai leiskitės į filosofinius pokalbius, cituokite klasikus, berkite aukštosios matematikos formules ir braižykite grafikus, užuot lakavusi nagučius ir žiūrėjusi serialus.

Skorpionas

Šalia Skorpiono negali būti kvaila moteris. Tiesiog negali. Ir jeigu Skorpionas susižavėjo mergina, kuri painiojasi daugybos lentelėje, vadinasi, ji išties puikiai atrodo.

Bet aistra praeis, o intelekto merginai nepadaugės – problema, šie santykiai pasmerkti. Ir kitą kartą Skorpionas nepadarys klaidos ir pirmiausia gražuolei atliks intelekto testą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.