2 Zodiako ženklų poros, įrodančios, kad amžina meilė egzistuoja

Šios poros tiesiog pasmerktos būti laimingos! Nors iš pažiūros tokie Zodiako ženklų deriniai netikėti, meilės santykiuose jie dera idealiai.

 Meilė.<br> 123rf nuotr.
 Meilė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-13 11:19

Mergelė + Vandenis

Šių ženklų suderinamumas nulemtas dangaus. Mergelė ir Vandenis nuo gimimo žiūri į gyvenimą panašiai, turi tas pačias gyvenimo vertybes. O ir problemas sprendžia panašiais metodais. Žvaigždės tarsi juos veda vieną pas kitą.

Vandenius žavi Mergelių patrauklumas, o taip pat išmintis, santūrumas ir įžvalgumas. Mergelės žino, kaip teisingai elgtis su Vandeniu. Jos niekada nesijuoks iš jo svajonių. Nors šie du ženklai yra priešingybės, jie vienas kitą traukia su didele aistra.

Tiek Mergelei, tiek Vandeniui patinka intelektualinės diskusijos. Jie visada ras bendrą įdomią temą pokalbiui. Vienintelis dalykas, kartais Mergelės nori pamokyti Vandenius, o šie savo ruožtu pyksta. Bet argi tokia smulkmena gali juos išskirti?

Liūtas + Svarstyklės

Tai labai įdomi pora. Apie juos galima sukurti romantišką filmą. Išdidiems Liūtams labai patinka mėgautis ta meile, kurią dovanoja Svarstyklės. Bet Svarstyklės nemyli be proto. Jos myli, nes tai jų pasirinkimas ir jų Liūtas.

Ir Liūtas, ir Svarstyklės geba vienas kitam padovanoti neįtikėtiną švelnumą. Abu moka mėgautis grožiu visose jo apraiškose. Tiek Svarstyklės, tiek Liūtas dievina ryškius įspūdžius ir vakarėlius.

Svarstyklės labai savininkiškos, bet su Liūtu šis numeris nepavyksta. Juk Liūtai patys mėgsta dominuoti ir viską patys spręsti. Bet didelis šios sąjungos pliusas tas, kad Liūtas ir Svarstyklės – labai bendraujančios asmenybės. Jie moka susitarti – ir tai pagrindinė jų laimingų santykių paslaptis. Amžina meilė jų atveju tokia reali, kaip niekieno kito. Juk jeigu jų santykiuose kils kokia nors problema, jie viską greitai aptars, nuspręs ir išeis kartu į vakarėlį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.