3 iš pažiūros mieli Zodiako ženklai, kurie iš tiesų – tikri bjaurybės

Tarsi simpatiški, bendraujantys, geri... Bet pabendrauji su jais minutę, ir darosi bloga. Nervina, erzina, pykina – šie Zodiako ženklai sugeba sunervinti bet ką. Tokie jie jau gimė. Galbūt ir jūs esate šiame sąraše?

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2022, 3:47 PM

Dvyniai

Tik prasižiojo ir jau pusvalandį pasakoja kokią nors kvailą istoriją. Ir rengiasi taip, lyg būtų penkiolikos – tik pamanykit, amžinai jauni. Ir elgiasi lyg darželinukai – pokštauja, kikena. Dvyniai visada tarsi vaikai, ir savo plepalais net patį ramiausią žmogų gali išvesti iš rikiuotės. Pasakykite Dvyniams, kad jie bjaurūs – jie neįsižeis ir toliau jus vargins nereikalinga informacija.

Svarstyklės

Plazda, plazda per gyvenimą, viską, sveria, matuoja – atgrasu žiūrėti. O jeigu Svarstyklės dar pradės pamokslauti, beliks tik bėgti – nė vienas žmogus neatlaikys tų pareiškimų ir auklėjamųjų kalbų. Jos labiausiai erzina savo snobiškumu. Bet pačios Svarstyklės savimi susižavėję – tokios subtilios, išmintingos, gražios! Ir kas jas, tokias puikias, atnešė į mūsų kraštus – sėdėtų savo Olimpe ir nekvaršintų mums, trumpo proto ir neišauklėtiems, galvos.

Ožiaragis

Pabendravę su Ožiaragiu žmonės baisiai susierzina. O ko jie sėdi, tyli ir visokias nesąmones apie mus galvoja? Ir žvilgsnis toks išdidus, iš aukšto – tarsi jie žinotų kažką, ko nežinome mes. Na, jeigu žinote, tai pasidalinkite informacija. Bet Ožiaragiai ir toliau visus ignoruoja ir vaidina pasaulio bambas. Jau tie Ožiaragiai – būtų, kaip visi, tai nebūtų problemų. O dar telefonus išjungia – skambini jiems, skambini, o Ožiaragiui tai nė motais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.