4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios visai nenori ištekėti

Taip, iš tiesų yra moterų, kurios bėga kuo toliau, išgirdusios pasiūlymą tekėti. Vyrukams reikia nemažai pasistengti, kad šių Zodiako ženklų atstoves nuvestų prie altoriaus.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2022, 11:13 AM

Avinas

Avinai labiau nei bet kas kitas kankinasi dėl rutinos, tad santuoka, kurią šio ženklo moterys laiko tik formalumu, jas vargu ar gali sudominti. Būtent todėl, planuodami susieti savo gyvenimą su moterimi Avinu, pasistenkite jos nenugąsdinti beprotišku troškimu įsidėti antspaudą į pasą.

Dvyniai

Čia jau vaikinai neturi šansų – verčiau veskite ką nors kitą. Lengva ir ore sklandanti mergina Dvyniai nori laisvai plasnoti po gyvenimą, todėl norint ją nuvesti prie altoriaus reikės labai pasistengti. Tačiau apie tokią draugę vyrai gali tik pasvajoti: žiedų juvelyrikos salone Dvyniai neapžiūrinėja, liguisto potraukio šeimai taip pat nejaučia.

Liūtas

Mergina Liūtas neskuba pašvęsti gyvenimo barščiams, pyragams ir vystyklams. Ji pakančiai išklauso ištekėjusių draugių šnekas, bet žino, kad pati eis prie altoriaus tik su tikru vyru ir tik jeigu bus būtina. O norint patikti merginai Liūtui ir užkariauti jos širdį, reikia dar ir kaip pasistengti.

Vandenis

Laisva ir nepriklausoma – tokia yra mergina Vandenis. Jeigu nusprendėte jai pasiūlyti ranką ir širdį, pirmiau pasiūlykite namą ir sąskaitą banke. Bet to nepavadinsi materializmu. Tiesiog moteris Vandenis susies gyvenimą tik su to vertu ir pasiturinčiu vyru. Pasieksite aukštumų – tada ir ateikite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.