4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie bėga nuo sunkumų

Kuriems galams bijoti sunkumų, jeigu galima tiesiog pabėgti? Vyrai, gimę po šiais Zodiako ženklais, mėgsta pasislėpti nuo nemalonumų ir išlaukti, kol problemos išsispręs pačios.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2022, 11:32 AM

Dvyniai

„Gyvenu tik vieną kartą, kodėl turėčiau švaistyti gyvenimą kokioms nors kovoms?“ – klausia vyras Dvyniai ir horizonte pamatęs problemą susiranda labai svarbų neatidėliotiną reikalą. Jis jį pabaigs kaip tik tuo lauku, kai viskas aplink nurims, o sunkumai išsisklaidys.

Vėžys

„Kokie dar sunkumai, nieko nežinau, nieko nematau“, – sako Vėžys ir traukiasi atbulas, o ištraukti jį atgal iš jaukios kriauklės ne taip ir paprasta. Spręskite problemas patys, o po to papasakokite Vėžiui apie savo pasiekimus. Jis net pasidžiaugs už jus, bet tik po to, kai perskaičiuos visas klaidas, kurias jūs padarėte.

Svarstyklės

„Viskas bus gerai“, – tai vyro Svarstyklių devizas. Bet kai jis susiduria su sunkumais, nuoširdžiai tiki, kad tuoj atskris gerasis burtininkas ir padės išspręsti visas problemas, kai tuo tarpu Svarstyklės pasitrauks į saugią vietą. Šis vyras visai ne bailys, jis tiesiog nemėgsta visos šitos sumaišties, kuri jam trukdo ramiai gyventi.

Žuvys

Vyras Žuvys nebėga nuo sunkumų, jis tiesiog juos ignoruoja. Bet kur geriausia išlaukti audrą? Žinoma, šiltame ir jaukiame užutėkyje. Problemos visada vargina ir atitraukia nuo to, kas svarbu, o Žuvys mėgsta svajoti. Niekas neprivers Žuvų kovoti su gyvenimo negandomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?