3 patys teisingiausi Zodiako ženklai

Teisingumo jausmas būdingas visiems, bet skirtingu laipsniu. Yra Zodiako ženklų, kurie daug dažniau nei kiti elgiasi pagal sąžinę, stengiasi siekti teisingumo praktiškai visur. Štai šie ženklai.

 Teisingumas.<br> 123rf nuotr.
 Teisingumas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-10 11:13

Mergelė

Mergeles siekti teisingumo skatina nuoširdus gerumas. Jos labai nemėgsta, kai jų akyse kas nors manipuliuoja kitų jausmais, arba kai kas nors gauna tai, ko visiškai nenusipelnė, pasiimdamas laurus tų, kurie iš tiesų daugiau padarė.

Mergelės labai mėgsta, kai gyvenime viskas vyksta tiksliai taip, kaip žmonės to nusipelno. Šio Zodiako ženklo atstovai daug dirba ir nesiskundžia gyvenimu, todėl nuoširdžiai džiaugiasi, kai joms ar aplinkiniams pasiseka. Mergelės gerbia darbščius žmonės ir visus, kurie ne kalba, o daro. Būtent dėl šios priežasties jos tampa pačiais geriausiais pasaulyje vadovais, juk Mergelės mėgsta skatinti savo darbuotojus.

Teisingumas – karminė visų Mergelių užduotis. Tai jų pašaukimas, juk praėjusiame gyvenime jos galėjo tapti svetimo išdidumo, savimeilės, godumo aukomis.

Skorpionas

Skorpionai teisingi, nes jie neretai būna labai religingi. Jie nenori, kad jų Dievas būtų jais nepatenkintas. Net jeigu Skorpionai nepriskiria savęs prie jokios religijos, jie vis tiek tiki, kad gėris ir teisingumas į gyvenimą pritraukia tik pačius geriausius dalykus.

Praktiškai visi šio ženklo atstovai nuoširdžiai tiki, kad blogi poelgiai sugrįžta bumerangu. Vadinkite tai karma ar didžiuoju visatos pusiausvyros dėsniu, esmės tai nepakeis. Skorpionai tiki, kad niekas šiame pasaulyje nepraeina be pėdsako.

Dar daugiau, šie žmonės turi tam tikrą aukštesnį ryšį su visatos centru. Jis pasireiškia galingiausia intuicija ir empatija, kurios padeda jiems priimti teisingus ir neegoistiškus sprendimus.

Ožiaragis

Ožiaragiai teisingi, bet iš praktinės pusės. Jie puikiai supranta, kad jeigu demonstruos tai aplinkiniams žmonėms, visi palankiai į juos žiūrės ir pasitikės. Teisingumas Ožiaragiams yra kai kas daugiau, nei tiesiog galimybė įgyti naujų draugų ir pelnyti kitų palankumą. Tai jėgos rodiklis. Ožiaragiai nenori pasiekti sėkmės, prarasdami pagarbą. Jiems tai pati vertingiausia valiuta santykiuose su aplinkiniais.

Ožiaragiai nedelsdami imasi atstatinėti teisingumą. Jie padeda artimiesiems ir draugams įrodyti savo nekaltumą, o taip pat moka paveikti nesąžiningus žmones, kurie nori pasinaudoti kitų kvailumu ar silpnumu. Ožiaragiai visada moka įgąsdinti piktavalį, kad jis paliktų kitą žmogų ramybėje.

Ožiaragiai nebijo grasinti toksiškiems ir nesąžiningiems žmonėms, kreipiasi į policiją, apeliuoja į sąžinę, kuri šio ženklo žmonėms – ne tuščias žodis. Moraliniai Ožiaragių principai visada atitinka jų sąžinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.