Tiesiai šviesiai: kuris vyras pagal Zodiako ženklą pats geriausias

Visos moterys svajoja apie laimingą šeimyninį gyvenimą. Bet kaip nesuklysti renkantis ir neatsidurti prie suskilusios geldos?

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2022, 10:36 AM

Šis reitingas padės susidaryti bendrą įspūdį apie gyvenimą su skirtingų Zodiako ženklų vyrais ir apie problemas, su kuriomis tektų susidurti.

Pateikiame reitingą nuo prasčiausių vyrų iki geriausių.

12. Dvyniai

Tai vyras, kuris tarsi yra, bet tarsi jo nėra. Ir dažniausiai jis pradingsta būtent tada, kai jo labiausiai reikia.

Visą kitą laiką – jis visas jūsų (o kartu su juo ir jo skolos, nešvarios kojinės, keisti pomėgiai, užgėrimai ir nėščia meilužė). Nesistebėkite, jeigu jis dar ir pinigus iš jūsų skolinsis.

Apskritai, gyventi su tokiu verta tik dėl to, kad jis labai protingas ir sąmojingas, ir kad jis – sekso dievas.

11. Žuvys

Vyras Žuvys nori visko ir iškart. Laukinio, beprotiško sekso, vakarienės, apkabinimo ir pas mamą. Su Žuvimis toks dalykas veikia: žmonai reikia būti rūpestinga jo mamos kopija.

Jam reikalingas rūpestis ir griežtumas vienu metu. Kita vertus, Žuvys labai atsidavusios savo partneriams, tad net jeigu jūs imsite jį varyti iš namų, jis nė velnio nedings.

10. Šaulys

Romantika, praktiškumas, vyriškumas, švelnumas, rūpestingumas... Neturėkite iliuzijų, visa tai – NE apie Šaulius.

Jeigu užmerksite akis į blogąsias Šaulio savybes, vis tiek jis greičiausiai nuspręs, kad jam tapo nuobodu, ir susiras ką nors kitą. Tas nesistebėkite, jeigu esate jo šeštoji ar septintoji žmona.

9. Skorpionas

Skorpionai – tironai. Jeigu jūs negalvojate taip, kaip jis – jūs galvojate neteisingai. Žmonai su neteisinga nuomone yra tik viena vieta, galvoja Skorpionai, – pragare.

Žmonai su teisinga nuomone toks vyras sukurs rojų žemėje – su viskiu ir, hm, sausainiais. Tokiems vyrams svarbiausia – įkvėpimas. Įkvėpimas seksui, tvarkytis, skalbti ir net virti sriubą.

Ir, žinoma, į jį jūs taip pat privalote žiūrėti su meile ir įkvėpimu!

8. Vėžys

Šis vyras gali būti pavyzdžiu visiems – bet tik viešumoje. Prie svetimų jis idealus vyras, puikus tėvas, protingas verslininkas.

Namuose Vėžys krenta ant sofos, įsijungia televizorių ir geria alų. Jeigu jis to nedaro, tai greičiausiai visa tai daro kažkokios kitos moters namuose. To iš Vėžių neatimsi – jie moka mėtyti pėdas.

7. Avinas

Kiaulė, egoistas, skandalistas ir storžievis – tipiškas „tikras vyras“. Apžėlusių ir brutalių Avinų namuose galima rasti ne tik kalną purvinų kojinių, bet ir senos picos gabalą po sofa.

Jeigu jis pyksta – bėkite, ir kuo toliau. Jeigu planuojate porai dienų išvykti ir palikti vyrą Aviną su vaikais ir naminiais gyvūnais, būkite pasirengę, kad jums teks prigaminti pilną šaldytuvą maisto, nes kitaip visiems teks graužti koldūnus. Užšaldytus.

6. Vandenis

Vandenis užima garbingą šeštą vietą. Toks vyras neįnoringas, linksmas ir garsėja savo lengvu charakteriu. Jis nemėgsta buitinių problemų ir stovėti eilėse, todėl būkite pasirengę tai daryti už jį.

Kita vertus, jis visada ras kuo jus užimti ir su juo retai būna nuobodu!

5. Jautis

Jaučiai – atsidavę ir rūpestingi. Jie nemėgsta išdavikų ir stengiasi aprūpinti savo šeimą viskuo, kas būtina. Jie nemėgsta bereikalingo dėmesio, yra gana ramūs ir subalansuoti.

Toks vyras – geras, nuoširdus ir mėgsta dovanoti dovanas. Jeigu nemirsite iš nuobodulio šalia jo, tuomet gyvensite laimingai ir be rūpesčių.

4. Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta romantiką. Net jeigu jau dvidešimt metų gyvenate kartu, jis vis tiek jums kalbės apie savo jausmus ir pasitaikius progai dovanos gėles.

Sutuoktinio pareigas Svarstyklės atlieka net geriau, nei Dvyniai, bet nė negalvoja vaikščioti į kairę. Jis labai rūpestingas ir švelnus, bet lėkštes, greičiausiai, teks plauti už jį.

3. Ožiaragis

Tai būtent tas vyras, už kurio reikia tekėti. Bet tik jeigu nebijote konkurenčių. Ožiarahis – tiesiog vaikščiojantis vyriškų privalumų rinkinys: sąžiningas, patrauklus, protingas, žavus ir mielas!

Be to, Ožiaragiai moka išsaugoti gerąsias savybes iki pat senatvės, nepavirsdami nuobodomis.

Vienintelis minusas – didžiausia tikimybė, kad vesti jis nenori. Bet jei jau tai padarys, jūsų rankose atsidurs daugelio moterų svajonė, misteris Stabilumas.

2. Liūtas

Liūtas – tėtušių mylėtojų svajonė. Liūtai veda tik išskirtines gražuoles – arba moteris, kurios įsigudrino juos tuo įtikinti (o tai nesunku).

Jis aprūpins mylimąją, kaip vaiką, lepins ją milijonais dovanų, nešios ant rankų ir vedžios po pačias geriausias vietas.

Ištekėti už Liūto – tarsi rasti sau naują tėvą, tik su visais privalumais, priklausančiais teisėtai žmonai.

Tiesa, tada jums teks žavėtis Liūtu. Visada ir viskuo. Nesikartojant ir neatitraukiant akių. Jeigu jo laiku nepagirsi, jis nuvys, kaip sena puokštė.

1. Mergelė

Protingas, gražus ir puikiai išauklėtas – vyrai Mergelės puikiai gamina, gerai uždirba, nebijo namų tvarkymo ir purvinų darbų.

Jie dėmesingi savo žmonai ir vaikams, puikiai susidoroja su problemomis ir šeimyninėmis pareigomis. Tačiau dėl savo charakterio Mergelės įsimyli tik „beviltiškus“ atvejus. Nes „prapuls gi be manęs“...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?