6 poros pagal Zodiako ženklą, kurios gali išauginti genijų

Kai kurios Zodiako ženklų poros sugeba savo vaikui suteikti unikalias sąlygas ir išauginti pasauliui tikrą genijų. Štai šios poros.

 Tėvai ir vaikas.<br> 123rf nuotr.
 Tėvai ir vaikas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2022, 11:40 AM

Avinas ir Skorpionas

Avinas yra siekiantis tikslo, atkaklus ir bebaimis. Skorpionas gudrus, įžvalgus ir protingas. Ir vaikui belieka tik išaugti genialiu mokslininku arba puikiu verslininku. Šioje poroje abu tėvai turi viską, ko reikia išauklėti aštraus proto vaiką su lyderio savybėmis, atvirą visoms naujovėms.

Dvyniai ir Vandenis

Nestandartiškumas, originalumas, smalsumas – šių savybių daugiau nei pakankamai turi abu tėvai, kad perduotų savo „astrologinius“ genus vaikams. Dvyniai originalūs, aštraus proto ir išradingi. Vandenis, savo ruožtu, genialus, nuovokus ir mėgsta novatoriškas idėjas. Šios poros vaikai būtinai padarys proveržį moksle ar taps didžiais savo laiko filosofais.

Jautis ir Liūtas

Jautis mėgsta dirbti – jis nebijo sunkumų, atkakliai siekia išsvajoto tikslo. Liūtas išsiskiria noru tobulėti ir potraukiu gražiems dalykams. Proto ir meilės grožiui balansas, kurį šie ženklai gali išugdyti savo vaikuose, būtinai pavers juos talentingomis asmenybėmis, kurios sugebės pasiekti sėkmės kūrybinėse profesijose – pavyzdžiui, modeliuotojo ar dizainerio.

Šaulys ir Žuvys

Nuotykių troškulys, mokėjimas jausti žmones, permainų meilė – visa tai būdinga šiai įvairiapusei porai. Šaulys mėgsta užkariauti naujas viršūnes, o Žuvys pasižymi jautriu pasaulio suvokimu. Tokios poros vaikai gali tapti žinomais keliautojais, fotografais ar talentingais geografais.

Mergelė ir Svarstyklės

Čia dalykiškumas sėkmingai dera su laisvu minties skrydžiu, o intelektas – su estetiniu tobulumu. Mergelė protinga ir dėmesinga, Svarstyklės ieško grožio. Poros charakterių kontrastas atneša puikius vaisius: jų būsimi vaikai turi visus šansus daug pasiekti kūryboje ir mene.

Ožiaragis ir Vėžys

Šie ženklai idealiai papildo vienas kitą, ir tai teigiamai atsiliepia vaikų auklėjimui. Ožiaragio griežtumą sumažina Vėžio švelnumas, o Vėžio įžvalgumą papildo geležinė Ožiaragio logika. Jų vaikai būtinai išaugs protingi ir labai dėmesingi žmonės, kurie taps puikiais rašytojais ar psichologais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.