4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurioms negalima patikėti paslapčių

Ką žino du, žino viskas pasaulis – atminkite šią taisyklę, ypač, kai panorėsite pasidalinti savo paslaptimis su mergina iš šio Zodiako ketverto. Vienos tiesiog išpasakos jūsų paslaptį, o kitos dar ir pasinaudos.

 Ką žino du, žino viskas pasaulis.<br> 123rf nuotr.
 Ką žino du, žino viskas pasaulis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2022, 11:00 AM

Avinas

Jūsų paslaptis keliauja po pasaulį, o moteris Avinas klapsi akimis ir teisinasi: „Na ką tu, aš niekam nesakiau, tiktai draugei, ir paprašiau niekam nepasakoti“. Apskritai, kalti visi, bet tik ne Avinas. Reikia atminti, kad Avinai saugo paslaptis pasirinktinai ir priklausomai nuo situacijos. Todėl jeigu jūsų paslaptį sužinojo visas pasaulis – žinokite: Avinui jūs nieko nereiškiate.

Liūtas

„Tylėsiu kaip kapas“, – prisiekinėja moteris Liūtas ir galvoja, kaip čia greičiau pasidalinti paslaptimi su draugėmis. Bet nepykite ant šios plepios ponios – ji nenorėjo nieko blogo, tiesiog ji mėgsta paplepėti. O jūs kitą kartą raskite kitą klausytoją arba patikėkite paslaptį pagalvei. Tačiau moterys Liūtai – pačios patikimiausios išdavikės. Paslaptį greičiausiai sužinos tie žmonės, kurių keliai su jūsų niekada nesusikirto, o jūsų reputacija liks nepaliesta.

Skorpionas

Moteris Skorpionas – rimta ir svarbi ponia, kuriai taip ir norisi patikėti savo paslaptį. Paslaptį, galimas daiktas, ji ir išsaugos, bet dabar jūs rimtame pavojuje – Skorpionai mėgsta šantažą ir viską gali apsukti prieš jus. Tokia moteris jūsų neišduos, bet privers pasistengti, kad patys būtumėte dėl to tikri.

Žuvys

„Įsivaizduok, ką girdėjau“, – šiais žodžiais Žuvys pradeda bet kurį pokalbį. Ties, po to prideda, kad tai labai didelė paslaptis. Ir nieko tokio, jūsų paslaptis, patikėta Žuvims, keliaus po pasaulį ir sugrįš pas jus su įdomiomis detalėmis. Nenusiminkite, geriau papasakokite Žuvims, kad jūs – prezidento giminaitis, ir apie tai tikrai visi sužinos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.