2 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie nereikalingi net nusivylusioms moterims

Egzistuoja nemažai moterų, kurios mano, kad nesugrąžinamai prarado savo meilę, ir yra pasirengusios pradėti santykius su bet juo, suteikdamos šansą netgi piktybiškam bendradarbiui ar kadaise jau kartą atstumtam buvusiam klasės draugui.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2022, 10:26 AM

Tačiau šių dviejų ženklų atstovai neturi šansų net ir tokioje situacijoje.

Vandenis

Kūrybiška asmenybė, skraidžiojanti savame pasaulyje, išties labai įdomi paauglėms, tačiau artėjant prie 30-mečio toks vyras jau nebetraukia. Moterys ieško stabilumo, patikimumo, todėl į infantilų kandidatą visai nekreipia dėmesio.

Geriausi iš vyrų Vandenių jau būna užimti savo karjeros ir kelio į savirealizaciją pradžioje, o mažiau ambicingi dailiajai lyčiai visai neįdomūs. Iš nusivylimo moteris gali pabandyti pradėti santykius su Vandeniu, bet greitai supras, kad yra nepasirengusi klupinėti jo sudėtingos prigimties labirintuose.

Vyras Vandenis po 35 metų turi šansą tik su mergina Dvyniais arba Šauliu, kurios taip pat ilgai negalėjo atsisakyti laisvės ir begalinės kūrybos.

Žuvys

Vyras Žuvys paprastai lieka vienas ilgą laiką. Sutikusi tokį, moteris tikisi asmenybės brandumo ir nuoširdžiai tiki, kad rado šeimos galvą, savo vaikų tėvą ir atsakingą vyrą. Jos nustebimui, Žuvys netaps pavyzdingu šeimos žmogumi, o daugelį problemų prisieis spręsti pačiai.

Moteris greitai supras, kad vietoj partnerio šeimoje atsirado dar vienas vaikas, o tai tikrai neįėjo į jos planus.

Tačiau Žuvys visgi turi tikimybę rasti nusivylusią partnerę, pasirengusią dirbti su tokiais santykiais. Žemiškoji Mergelė, visiška Žuvų priešingybė, greičiausiai sugebės svajotoją nuleisti ant žemės ir priartinti prie realaus gyvenimo, o „šeimyniškas“ Vėžys sukurs jaukumą, kurio nesinorės palikti niekada.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.