4 Zodiako ženklų poros, kuriose vyras nieko nesprendžia

Anaiptol ne visose porose vyrauja patriarchatas, o moterys nusileidžia vyrams. Yra daug porų, kuriose paskutinis žodis visada yra moters. Ypač tai būdinga šių Zodiako ženklų poroms.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2022, 12:01 PM

Moteris Jautis ir vyras Ožiaragis

Tereikia moteriai Jaučiui susisukti šeimos lizdelį, ir ji tampa puikiu vadu: taupiu, ūkišku ir atsakingu. Lengva ranka Jautis įves namuose tvarką, sudarys meniu savaitei ir suplanuos biudžetą.

Santykiuose su Ožiaragiu ponia Jautis sprendžia visus svarbius klausimus. Vyro principų tai neužgauna. Jis, iš prigimties pedantas ir mėgėjas kontroliuoti, pasitiki savo antrąja puse, suvokdamas, kad kas jau kas, o Jautis tikrai nešvaistys vertingų resursų. Su kito ženklo moterimi jis nesijaustų toks ramus.

Moteris Mergelė ir vyras Dvyniai

Moteris Mergelė moka valdyti ir planuoti, todėl iš karto pareiškia savo ketinimus ir poreikius. Ką gi, vyras Dvyniai tik džiaugiasi galėdamas atsikratyti bereikalingų rūpesčių, jeigu mylimoji pageidauja vadovauti paradui.

Ar tai vergovė? Žinoma, ne, juk Dvyniai pakankamai išmintingi, kad puikuotųsi savo nepriklausomybe prieš draugus, kol Mergelė išdidžiai pasakoja draugėms, kokia ji šeimininkė. Tad Mergelės ir Dvynių šeimoje viskas ramu.

Moteris Liūtas ir vyras Svarstyklės

Kol vyras Svarstyklės svers visus „už“ ir „prieš“, moteris Liūtas greitai viską nuspręs pati. Pasitikėdama savo jėgomis ir savo skoniu, Liūtas lengvai imsis visų darbų.

Svarstyklės netrukdys moteriškai savo antrosios pusės laimei, todėl ramiai imsis plauti indus, demonstruodamas įspūdingą kantrybę vardan meilės. Juk tokios moters, kaip Liūtė, reikia nusipelnyti. O Liūtę kartais džiugina Svarstyklių pasyvumas.

Moteris Ožiaragis ir vyras Žuvys

Moteris Ožiaragis žino, kaip namuose įvesti tvarką, vienu mostu išspręsdama visas problemas. Būtent todėl Žuvys santykiuose sutinka su antraplaniu vaidmeniu. Šio vyro visai neskaudina mylimosios atkaklumas ir dalykiškumas, priešingai, jis džiaugsis atsikratęs atsakomybės naštos.

Mainais už Ožiaragio iniciatyvumą Žuvus namuose sukurs jaukią aplinką, išklausys ir atliks atpalaiduojantį masažą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.