6 geriausi sportininkai pagal Zodiako ženklą

Nereikia būti profesionaliu sportininku tam, kad būtum sportiškas. Sportiški žmonės paprasčiausiai mėgsta judėti, o imtis naujos sporto šakos jiems nėra problema. Štai 6 Zodiako ženklai, kuriems yra laikomi pačiais sportiškiausiais.

Sportininkė.<br>Pixabay nuotr.
Sportininkė.<br>Pixabay nuotr.
Sportininkė.<br>Pixabay nuotr.
Sportininkė.<br>Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 24, 2022, 12:54 PM

1. Avinas

Žmonės gimę po Avino ženklu yra itin sportiški. Jie mėgsta mankštintis, judėti ir treniruotis, dažnai išbando naujus treniravimosi būdus. Avinams nėra apribojimų – jei jiems sakoma, kad jie negali kažko padaryti, tai tik dar labiau juos paskatina pasiekti savo tikslo tiek gyvenime, tiek sporte.

2. Liūtas

Liūtai yra energingi ir mėgsta aplinkinių dėmesį, kai jiems pasiseka sporte. Liūtai taip pat yra laikomi geriausiais komandinių sportų žaidėjais, nes jie susitelkia ne tik į savo, bet ir į visos komandos sėkmę. Jie stengiasi nenuvilti savo komandos draugų ir yra linkę įkvėpti visus savo užsispyrimu.

3. Skorpionas

Skorpionai pasižymi savo gebėjimu susikaupti, todėl, kad ir kokia sudėtinga užduotis atrodytų, jie stengsis ją įveikti. Būtent dėl tokios savo savybės Skorpionams labiausiai patinka ekstremalios sporto šakos, tokios, kaip triatlonas ar alpinizmas. Jie mėgsta gąsdinti kitus žmones ir išbandyti savo kūno galimybes. Skorpionai taip pat tiki, kad skausmas, kuris jaučiamas po treniruotės, yra geras ženklas, tačiau jei žino, kad skausmas gali pakenkti tęsti sporto karjerą, jie to nebedarys.

4. Mergelė

Mergelės stengiasi treniruoti ne tik savo kūną, tačiau ir protą. Pirmiausia šio Zodiako ženklo atstovai stengiasi sužinoti viską apie naują sporto šaką, o tik tada stengiasi tapti geriausiais toje srityje. Mergelės neapsiriboja vien tradicinėmis treniruotėmis. Joms, kaip ir Skorpionams, patinka alpinizmas, banglenčių sportas ar pan. Jos taip pat itin daug dėmesio skiria sveikai mitybai, nes žino, kad kūnas turi būti tinkamai aprūpintas tokiam fiziniam krūviui.

5. Šaulys

Be tradicinių treniruočių ar komandinių sportų Šauliai itin mėgsta žygius pėsčiomis, važinėjimą dviračiu ar plaukiojimą. Jie stengiasi savo sportiškumą suderinti su noru pamatyti kuo daugiau pasaulio. Galbūt jų kiekvieną dieną ir nepamatysi vietiniame baseine, tačiau jie galės pasigirti šokinėjimu nuo uolų, nardymu vandenynuose ar žygiais džiunglėse.

6. Ožiaragis

Jei Ožiaragiai sugalvojo kažką pasiekti, jie tai ir padarys. Jei jie nori tapti olimpiečiais, jie be paliovos treniruosis ir sieks savo tikslo. Ožiaragiai tiki, kad viskas yra pasiekiama sunkiu darbu ir yra linkę netgi perviršyti savo lūkesčius. Bėda tik tai, kad Ožiaragiai labai užsispyrę ir karjeroje, todėl sportas gali likti antrame plane, tačiau vėl pradėjus sportuoti, jiems nebus sunku sugrįžti į rutiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.