6 labiausiai išsiblaškę Zodiako ženklai

Tikriausiai visi pažįstame bent vieną žmogų, kuris nuolat ką nors pamiršta, pameta, dažnai vėluoja arba po savęs palieka visišką chaosą. Štai 6 Zodiako ženklai, kurių atstovai yra labiausiai išsiblaškę iš visų.

Mergina.<br>pexels.com nuotr.
Mergina.<br>pexels.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-05 10:24

1. Svarstyklės

Draugiški ir žavūs šio ženklo atstovai patys gali nesuprati, kad yra išsiblaškę, tačiau kiti tai aiškiai mato. Nors Svarstyklės visuomet stengiasi viską suplanuoti, tačiau ieškodamos balanso jos kartais nepasilieka laiko tiems planams įvykdyti. Nenustebkite, jei po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės vėluos į jūsų gimtadienio vakarėlį ar kitą svarbią šventę – tikėtina, kad jie tiesiog per ilgai mąstė apie galimus vakaro scenarijus.

2. Vėžys

Vėžys yra itin empatiškas Zodiako ženklas, todėl dažnai kitų poreikius iškelia virš savo. Nors tai ir gera savybė, tačiau tai gali sukelti ir problemų planuojant susitikimus ar netgi darbus. Jei įpusėjus svarbią užduotį darbe Vėžiui paskambins nuliūdęs draugas, jis viską mes, bėgs išklausyti bičiulio problemų, o darbas liks neatliktas arba atliktas nekokybiškai. Šviesioji pusė yra tai, kad tokie žmonės niekada nepaliks jūsų bėdoje.

3. Vandenis

Vandeniai laikomi itin kūrybiškais žmonėmis, tačiau tokie kūrybiškumo proveržiai gali sukelti ir nemažą chaosą. Jie puikiai susikoncentruoja, jei nori įgyvendinti kilusią idėją, tačiau bėda ta, kad Vandeniams dažnai ateina daugybė idėjų vienu metu. Per vieną dieną jie gali užsiregistruoti į rinkodaros kursus, nusipirkti įvairių audinių siuvimui, aplankyti kelias meno galerijas ir pradėti pertvarkyti savo spintą. Nenuostabu, kad didelė dalis tokių projektų nėra įgyvendinami, tačiau sukeltas chaosas išlieka.

4. Avinas

Avinas yra pirmasis Zodiako ženklų sąraše, todėl ir gyvenime jie nori būti pirmi. Itin užsidegę jie šokinėja nuo vieno darbo prie kito, tačiau dažnai iki galo kokybiškai nebaigia nei vieno, nes užduotis ilgainiui tampa per daug nuobodi. Jie beveik niekada nesako „ne“, todėl dažnai vėluoja, nespėja išpildyti savo pažadų, o dėl tokio perkrauto grafiko per mažai dėmesio gali skirti netgi savo šeimai.

5. Šaulys

Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės pasižymi impulsyvumu, todėl jūs nebesistebite, kad jie nuolat planuoja keliones, rezervuoja naujas patirtis, tačiau tuo pačiu dažnai praleidžia svarbias smulkmenas. Labiau susikoncentruodami į savo svajones nei į sklandų jų išpildymą jie dažnai papuola į nepatogias situacijas, kai į susitikimą nuvyksta ne tuo laiku ar oro uoste pasirodo su pasibaigusio galiojimo pasu. Dėl tokio išsiblaškymo Šauliai taip pat pervertina savo finansines galimybes, todėl nenustebkite, kad planus jie gali atšaukti ir dėl to.

6. Dvyniai

Vien iš šio Zodiako ženklo pavadinimo galima pastebėti, kad šie žmonės turi dvejopą prigimtį, kuri dažnai juos traukia dviem kryptimis tuo pačiu metu. Savo tokį išsiblaškymą Dvyniai bando paslėpti nuolatos bendraudami ir aplinkinius užgoždami nesibaigiančiomis istorijomis. Šie žmonės turi daugybę socialinių įsipareigojimų, tačiau dažnai skęsta chaose ir jų nesugeba įgyvendinti. Visuomet galite tikėtis, kad vakarėlyje Dvyniai susiras naujų draugų, tačiau nenustebkite, ir jei jie pavėluos arba apskritai pamirš atvykti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.