5 poros pagal Zodiako ženklą, nemokančios atvirai kalbėtis

Mokėjimas tarpusavyje dalintis slapčiausiais ir svarbiausiais dalykais – didžiulė vertybė. Juk nuoširdūs pokalbiai sustiprina poros santykius.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2022, 10:27 AM

Bet ne visi sugeba nuoširdžiai kalbėtis, ir tam yra savų priežasčių. Štai tokios poros pagal Zodiako ženklą.

Avinas ir Šaulys

Avinas nemoka rodyti savo jausmų ir tokius pokalbius laiko silpnumo išraiška. Ir net jeigu jis susimąstys, kad būtų neblogai kai kurias temas aptarti su Šauliu, greitai tokias kvailystes išmes iš galvos.

Be to, amžinai skubantis ir užsiėmęs Šaulys taip pat nėra nuoširdžių pokalbių mėgėjas.

Jautis ir Ožiaragis

Jautis įsitikinęs, kad antroji pusė privalo rodyti iniciatyvą kuriant pasitikėjimo atmosferą. Juk Jaučiui taip norisi pakalbėti su partneriu apie savo išgyvenimus, bet jis niekada neprisipažins apie šį poreikį pirmas.

O Ožiaragis iš viso nemato prasmės beprasmiuose pokalbiuose, juk jis įsitikinęs, kad žino viską pasaulyje, net ir tai, apie ką galvoja Jautis.

Dvyniai ir Mergelė

Suprasti, ko reikia Dvyniams, dažnai nesugeba net jie patys. Šis ženklas mėgsta nutylėti tikruosius jausmus, nepaisant savo atviro būdo. Iš tiesų Dvyniams tiesiog patinka vedžioti už nosies pasimetusią Mergelę.

Bet ir pati Mergelė niekada neapnuogins savo jausmų, išmintingai galvodama, kad Dvyniai lengvai pasinaudos jos atvirumu prieš ją pačią.

Vėžys ir Skorpionas

Vėžys mėgsta kalbėti apie savo jausmus, o taip pat reikalauja iš partnerio tokio pat atvirumo. Bet Skorpionui sunkiai pavyksta išsakyti bet kokias emocijas.

Jis mieliau slapukauja ir išgyvena emocijas savo viduje. Vėžys pasipiktina, o po to įsižeidžia.

Liūtas ir Vandenis

Ši pora nelabai supranta, kam reikia kalbėtis nesant ypatingos būtinybės. Liūtas visada užsiėmęs planais ir projektais, todėl retai randa laiko atvirumo akimirkoms.

Vandenis įsitikinęs, kad pavojingi pokalbiai gali sugriauti sąjungą. Jis laikosi principo „mažiau žinai – geriau miegi“, todėl neįkyri partneriui su sentimentaliais pokalbiais ir pats laiko burną užčiauptą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.