4 Zodiako ženklų poros, kurioms patinka skirtis ir taikytis

Kai kurios poros labai dažnai pykstasi, bet taip pat greitai ir taikosi. Astrologai sako, kad dėl visko kaltos žvaigždės: yra tokių Zodiako ženklų porų, kur skandalai neišvengiami.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2022, 11:05 AM

Čia niekada nenurimsta meksikietiškos aistros ir karaliauja gana sudėtinga atmosfera, o prie išsiskyrimų poros jau pripratusios, nes žino – tai neilgam.

Avinas ir Jautis – užsispyrimo triumfas

Jautis nepratęs pasiduoti ir pripažinti, kad buvo neteisus. Bet ir Avinas save laiko dideliu visų egzistuojančių klausimų žinovu. Abu barsis iki riksmų, tikindami vienas kitą savo išskirtiniu teisumu. Po to išsiskirstys po kampus, atsikvėps ir sudarys nedideles paliaubas. Bet iki kitos dienos.

Dvyniai ir Mergelė – suaugęs ir vaikas

Rimta Mergelė nesiliauja stebėtis, kodėl ji pasirinko būtent Dvynius. Taip, su jais linksma ir įdomu, bet savo elgesiu jie primena paauglius. O Dvyniams patinka nenuoramos vaidmuo, svarbiausia – laiku pabėgti, kol Mergelė nepradėjo skaityti pamokslų. Juk ją visada galima suminkštinti kaltu žvilgsniu ir labai brandžia fraze „daugiau taip nedarysiu“.

Liūtas ir Skorpionas – ugnis ir ledas

Pasipūtusį ir skardžiabalsį Liūtą labai nervina, kad kandus ir nuodingas Skorpionas visą laiką jį erzina. Reikalas tas, kad Skorpiono nė kiek nebaugina Liūto riksmai, jis šaltai, nepajudinamai ir ramia sąžine vis tiek elgsis savaip. O po to sulauks, kol Liūto pyktis atvės, kad vėl sužavėtų savo kerais.

Vandenis ir Vėžys – emocinis nesuderinamumas

Vėžys labai mėgsta dalintis jausmais ir emocijomis su Vandeniu. Tik gaila, kad pastarasis viską praleidžia po ausis ir pasižymi stebėtinai stora oda. Vandenis įsitikinęs, kad Vėžys pernelyg daug galvoja apie save, ir užuot klausęs „gal norėtum apie tai pasikalbėti?“ tyliai juokiasi pasitraukęs į šalį. Jautrusis Vėžys įsižeidžia dėl tokio atsainumo, o po to kilniadvasiškai atleidžia, ir taip visą gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.