Jūsų toteminis gyvūnas: kokios galimybės jumyse slypi?

Indėnai tikėjo, kad toteminis gyvūnas saugo žmogų ir dovanoja jam vienus ar kitus charakterio bruožus. O koks galėtų būti jūsų toteminis gyvūnas ir kokios jo dovanotos galimybės slypi jumyse?

 Pixabay ir 123rf nuotr.
 Pixabay ir 123rf nuotr.
 Drugelis.<br> Pixabay nuotr.
 Drugelis.<br> Pixabay nuotr.
 Arklys.<br> Pixabay nuotr.
 Arklys.<br> Pixabay nuotr.
 Pelė.<br> Pixabay nuotr.
 Pelė.<br> Pixabay nuotr.
 Varna.<br> Pixabay nuotr.
 Varna.<br> Pixabay nuotr.
 Katė.<br> Pixabay nuotr.
 Katė.<br> Pixabay nuotr.
 Lokys.<br> Pixabay nuotr.
 Lokys.<br> Pixabay nuotr.
 Delfinas.<br> 123rf nuotr.
 Delfinas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Sep 5, 2022, 10:45 AM

Pažvelgę į gyvūnų nuotraukas pasirinkite tą, kuriam jaučiate didžiausią simpatiją, galbūt galite su juo susitapatinti, įžvelgiate bendrumo.

Rezultatai

1. Lokys

Jūs – tikras gynėjas! Visada esate silpnųjų ir bejėgių pusėje. Niekada neatsisakysite padėti. Jūs labai drąsus žmogus, turintis neišpasakytą jėgą. Kalbant apie jūsų slaptas galimybes – jūs mokate gydyti. Žmonės, kalbėdami su jumis, užsigydo sielos žaizdas.

2. Drugelis

Jūs mokate prisitaikyti prie bet kokios situacijos ir lengvai įveikiate bet kokius sunkumus. Reikia pažymėti jūsų neprilygstamą talentą kūrybos srityje. Jums vertėtų jį vystyti, ir tada pasiektumėte neįsivaizduojamų aukštumų. Jūs mokate išreikšti save ir savo emocijas, paversdami tai menu.

Svarbu laikytis savo idėjų ir stengtis jas įgyvendinti, nepaisant nieko!

3. Katė

Gracija, intelektas, įgimtas žavesys – visa tai apie jus! Jūs – nepriklausoma asmenybė, kuri moka visko pasiekti savo jėgomis. Jūsų nedomina, ką apie jus galvoja kiti, ir tai didžiausia jūsų jėga. Jūs mokate į save palenkti kitus žmones. Be to, jūs sugebate manipuliuoti aplinkiniais.

Jūsų intuicija puikiai išvystyta! Tai ir yra jūsų slaptoji jėga. Naudokitės ja!

4. Pelė

Jūs – šeimos žmogus, ir jums svarbiausia – išsaugoti žmogiškąsias vertybes. Jūs mokate apsupti žmones šiluma ir rūpesčiu. Todėl visi linksta prie jūsų ir nori išsimaudyti jūsų ryškiuose gerumo spinduliuose. Nešdami į šį pasaulį šviesą, jūs gaunate šį tą daugiau, nei įprastas gyvenimas.

Jūsų jėga – tai užuojauta! Klausydamiesi širdies jūs galite pasiekti aukštumų.

5. Varna

Jūs pasižymite aštriu protu! Mokate apskaičiuoti kiekvieną savo žingsnį ir niekada nesuklystate. Jūs labai išmintingi ir visada elgiatės taip, kaip manote esant reikalinga. Galite duoti vertingą patarimą, kuris būtinai atneš sėkmę. Jūs mokate rasti harmoniją savo viduje, ir tai padeda jums pasiekti sėkmę.

Jūsų jėga yra pusiausvyra! Jūs visur galite sukurti harmoniją.

6. Arklys

Jūs – meilės ir aitros įsikūnijimas. Jeigu jūsų toteminis gyvūnas yra arklys, jūs galite tikėtis pasisekimo tarp priešingos lyties. Visas dėmesys bus nukreiptas į jus, ir jūs mokate pasinaudoti savo įgimtu šarmu. Grožis ir magnetizmas – tai didžiulė jėga!

Jums vertėtų išmokti naudotis savo galimybėmis ir tiesiog patikėti savimi!

7. Delfinas

Jūs – komunikabili asmenybė ir galite rasti priėjimą prie bet kurio žmogaus. Tikras psichologas, kuris pažvelgs į sielą ir sugebės atrasti atsakymą į bet kurį klausimą. Jūs nešate į šį pasaulį pozityvą, ir aplinkiniai tai jaučia. Todėl juos taip stipriai traukia prie jūsų. Su jumis galima ir pasilinksminti, ir iš širdies pasikalbėti.

Norite sustiprinti savo galimybes? Tuomet pradėkite praktikuoti meditaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.