Buvusieji pagal Zodiako ženklą: štai kurie jūsų nepaliks ramybėje

Kiekvienas žmogus, prieš surasdamas savo tikrąją meilę, yra turėjęs bent keletą rimtų santykių, pasibaigusių išsiskyrimu.

 Kai kurie buvusieji dar ilgai nepalieka savo buvusiųjų ramybėje.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie buvusieji dar ilgai nepalieka savo buvusiųjų ramybėje.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2022, 7:38 AM

Kai kurie buvusieji ar buvusiosios apie save primena dar ilgai po skyrybų. Astrologai atskleidė, kaip tai susiję su Zodiako ženklu.

Avinas

Avinai buvusiųjų vaidmenyje gana nepiktybiški. Užbaigus santykius jie gali likti draugais, bet tik jeigu to nori kitas žmogus. Jie stengiasi iškart pradėti naują gyvenimą ir susitaikyti su praradimu kaip galima greičiau, kad išvengtų kankinimosi, išgyvenimų ir negatyvo.

Jautis

Buvusieji Jaučiai – tai tie patys žmonės, kurie prisigėrę skambina jums vidury nakties. Tai gali įvykti net po keleto metų. Jie net patys nesupranta, kam tai daro, bet faktas lieka faktu. Šio ženklo atstovai – vieni įkyriausių buvusiųjų.

Dvyniai

Dvyniams visai priimtina praėjus daug metų po išsiskyrimo pasiūlyti savo buvusiai antrajai pusei pabandyti iš naujo sukurti santykius. Dvyniai šioje srityje rekordininkai. Jie gali su tuo pačiu žmogumi susieiti ir išsiskirti keletą kartų. Tiesa, jie ir patys iki galo nesupranta, kodėl.

Vėžys

Vėžiai kažkokiu neįtikėtinu būdu gali susitikę su buvusiaisiais bendrauti su jais bet kokiomis temomis, lyg būtų geriausi draugai. Šie žmonės nelaiko nuoskaudų ir nedemonstruoja negatyvo. Dar daugiau, jeigu jie buvo su žmogumi labai artimi, gali padėti jam spręsti įvairias problemas net praėjus ne vieniems metams po išsiskyrimo.

Liūtas

Liūtai buvusiųjų vaidmenyje nenuspėjami. Jie tikrai jums neskambinės, bet pasiliks sau kokį nors daiktą, kuris jiems primins jus ilgus metus. Jie dažnai pasiduoda nostalgijai, nors į juos pažiūrėjęs to nepasakytum. Nuoskauda jiems praeina greitai, todėl susitikus buvusįjį Liūtą galima mielai pabendrauti.

Mergelė

Po išsiskyrimo Mergelė išvyksta iš jūsų gyvenimo. Jeigu dėl išsiskyrimo buvo kalta ne ji, o jūs, galima nesitikėti antro šanso. Mergelės puikiai žino, kad sudaužytos meilės vazos nesuklijuosi, todėl niekada nesutiks duoti antro šanso. Joms būdinga prisiminti tik pačius blogiausius dalykus.

Svarstyklės

Svarstyklės priima išsiskyrimą ir greitai išsivaduoja nuo išgyvenimų. Joms tai ne problemų pradžia, o naujo kelio pradžia. Jos gali iškart pradėti naujo žmogaus paieškas ar susikoncentruoti į darbą, hobį. Kaip buvusieji jos visiškai apie save neprimena. Joms tiesiog to nereikia.

Skorpionas

Skorpionai – tai tie, kuriems labai ilgai užtrunka atsigauti po išsiskyrimo. Buvusiųjų vaidmenyje jie gali būti ypatingai nemalonūs, nes mėgsta kelti gailestį ir vaidinti, kad viskas gyvenimas griūva. Jeigu buvusi antroji pusė jų nesigaili, jie ima atakuoti giminaičius ir draugus.

Šaulys

Šauliai – idealūs buvusieji. Jie labai greitai perjungia dėmesį į darbą ir savo reikalus. Dėl šios priežasties jiems tiesiog nėra kada išgyventi ir gailėti savęs. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jie iš viso negalvoja apie išsiskyrimą, nors kartais jų galvoje sukasi mintys apie tai, kaip čia taip vis dėlto išėjo.

Ožiaragis

Ožiaragiai neįkyri savo buvusiesiems ir yra gana panašūs į Mergeles, nes stengiasi atsikratyti visko, kas primena apie žmogų. Ožiaragiai nespaus patiktukų prie nuotraukų socialiniuose tinkluose, nes pašalins jus iš draugų. Jūs apie juos daugiau niekada neišgirsite, jei ir turite tokį norą.

Vandenis

Vandeniai – siaubingi buvusieji. Tai tie, kurie gali eiti pas jus į namus, jus sekti, rašyti internete iš netikrų paskyrų. Tai vyksta tik tuo atveju, jeigu juos metė. Kai jie patys būna išsiskyrimo iniciatoriai, nieko panašaus nevyksta. Viskas praeina sklandžiai.

Žuvys

Žuvims visai priimtina su jumis paflirtuoti po išsiskyrimo. Šie buvusieji gali jums rašyti arba „netyčia“ sutikti kokiose nors vietose. Kodėl jie tai daro – iki galo neaišku. Galbūt jiems tiesiog nuobodu. Taip pat buvusiųjų vaidmenyje Žuvys mėgsta versti jus pavyduliauti, socialiniuose tinkluose keldamos nuotraukas su nauju žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.