2 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie su amžiumi tik blogėja

Meilė merginas verčia užmerkti akis prieš daugelį mylimojo trūkumų: jos tikisi, kad dėl jų vyriškis pasikeis. Bet eina metai, o vyras po vestuvių ne tik nesikeičia, bet ir tampa dar blogesnis.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2022, 3:27 PM

Dviejų Zodiako ženklų atstovai dažniau už kitus daužo savo išrinktųjų viltis.

Dvyniai

Vyrų Dvynių sutuoktinės tikisi, kad su amžiumi vyras „susitupės“, taps rimtesnis ir atsakingesnis, o taip pat nebebus toks populiarus tarp priešingos lyties. Bet Dvyniai, kaip geras vynas, su metais tampa tik dar geidžiamesni ir labiau nepriklausomi.

Vyro neįmanoma prie savęs pririšti vaikais, o jo pasakytas „myliu“ po keleto metų gali prarasti savo prasmę. Dvyniai su amžiumi pradeda labiau vertinti laisvę. Jie turi egoizmo. Jeigu jų žmona nėra tokia pat nepriklausoma ir nori tradicinių santykių, ji bandys perauklėti vyrą.

Bet su metais egoizmas neišnyksta, Dvyniai nesiruošia gyventi tik dėl šeimos ir vaikų, net ir būdami 60–70 m. jie jaučia poreikį save realizuoti ir ieškoti visuomenės pripažinimo.

Skorpionas

Jaunas Skorpionas dar gali atleisti klaidas savo artimiesiems, bet suaugęs vyras to nedarys, net jeigu yra rizika prarasti šeimą. Su kiekvienais metais Skorpionas tampa vis reiklesnis, grubesnis ir vis mažiau linkęs į kompromisus.

Jis tiksliai žino, į kokį banką reikia padėti šeimos pinigus, kur ilsėtis ir kur stoti mokytis vaikams, o įrodyti jam kitokį požiūri vis sunkiau.

Skorpionai nekenčia melo, o su amžiumi neatleidžia net tiesos padailinimų. Šis vyras veda tik iš meilės, o vaikų susilaukia tik tada, kai būna įsitikinęs, kad sugebės juos aprūpinti. Toks požiūris į gyvenimą ir šeimos vertybes taip pat nuolat stiprėja, todėl suaugusiems Skorpionams sunku rasti žmoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.