4 Zodiako ženklai, kurių gerumu visi naudojasi

Net ir gerumo gali būti per daug. Kai kurie žmonės yra tiesiog per geri, ir aplinkiniai jais naudojasi. Polinkis į perdėtą gerumą ypač būdingas šiems Zodiako ženklams.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2022, 12:18 PM

1. Žuvys

Tai tikri humanistai. Pagalba kitiems Žuvims teikia džiaugsmą. Tai jas daro iš tiesų laimingas. Žuvys net profesiją stengiasi pasirinkti taip, kad ji padėtų žmonėms. Tiesa, šis ženklas labai patiklus. Ir daug kas tuo naudojasi. Piktavaliai ir gudruoliai mėgsta permesti atsakomybę už savo nuodėmes Žuvims, o taip pat išlieti ant jų pyktį. Paprastai Žuvys nieko neatsako. Bet jeigu užgauta jų savimeilė, jos visiems laikams išbrauks įžūlų žmogų iš savo gyvenimo.

2. Jautis

Tai geraširdis, protingas ir ramus ženklas. Jaučiai niekada niekam nelinki blogo ir visada pasiruošę padėti. Jeigu gerai paprašysite, Jautis mes viską ir padės jums. Ir jis tai daro nesavanaudiškai. Bet šio ženklo atstovai gana naivūs. Todėl savanaudžiai žmonės tik ir permeta Jaučiui savo darbus ir problemas. Ir nors Jautis nepakenčia apgaulės, neretai sužino tiesą pernelyg vėlai.

3. Mergelė

Tai labai geri žmonės, kurie pasirengę darbuotis kitų labui. Mergelei labai norisi, kad visi aplink būtų laimingi. Dėl kitų jos pasirengusios lenkti nugarą ir nuolaidžiauti. Nepaisant to, kad Mergelės pasirengusios daug ką išpildyti, apgaulę jos suseka labai greitai. Naudotis Mergelių gerumu galima, bet tik iki tam tikro momento. Įžūlų asmenį, peržengusį leistinas ribas, Mergelės akimirksniu įtraukia į „juodąjį sąrašą“.

4. Vėžys

Tai, ko gero, patys maloniausi ir geriausi žmonės žemėje. Vėžiams sunku be harmonijos ir meilės, todėl jie visiškai atsiduoda rūpesčiui aplinkiniais. Tai liečia ir nepažįstamus žmones. Tai jų kraujyje. Visi žino, kad Vėžiai labai geri, ir nori užsilipti jiems ant sprando. Juk Vėžys atiduos viską iki paskutinio savo artimųjų ir draugų labui. Bet parazitinius santykius Vėžiai greitai išsiaiškina. Todėl įžūliuosius greitai pastato į vietą. Bet ėmus atgailauti ir paprašius atleidimo Vėžiai ištirpsta. Juk jų labai gera širdis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?