5 žodžiai, kurių geriau netarti: pritraukia nelaimes

Esama pražūtingų žodžių, kurie kartojami gali pražūtingai paveikti tiek juos tariančio žmogaus, tiek kitų gyvenimus. Todėl šių žodžių niekam nereikėtų tarti.

 Šių žodžių niekam nereikėtų tarti.<br> 123rf nuotr.
 Šių žodžių niekam nereikėtų tarti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2022, 1:54 PM

„Prakeikiu“

Nepatartina apskritai vartoti žodį „prakeikimas“. Bet ypač pavojinga garsiai ištarti, kad jūs ką nors prakeikiate. Šis žodis laikomas vienu pavojingiausių ir energetiniu požiūriu stipriausių žodžių. Labai dažnai žmonės jau po kelių minučių ar valandų gailisi dėl pasakytų žodžių, bet jų nebeįmanoma sugrąžinti. Todėl geriau stengtis susilaikyti nuo „prakeikimų“ bet kokiam žmogui.

„Nesėkmė“

Daug žmonių dažnai mėgsta kalbėti, kad jiems gyvenime nesiseka. Bet iš tiesų sėkmė neretai būna kaip tik jų pusėje, bet jie savo žodžiais ją atbaido. Susidūręs su nesėkme žmogus gali pasakyti: „Man nesiseka“. Bet tokiais žodžiais jis į savo gyvenimą pritraukia dar daugiau nesėkmių ir nelaimių. Vietoj to geriau dažniau išsakyti savo norus, ko jums norėtųsi, kad sėkmė jūsų nepaliktų ir nuolat lydėtų.

„Negaliu“

Panaši istorija susiklosto su žodžiu „negaliu“. Neretai žmonės, tariantys tokius žodžius, skuba su išvadomis ir neįvertina savo galimybių. Tokia fraze žmonės patys save nuteikia neigiamam rezultatui ir atstumia sėkmę. Vietoj to verčiau dažniau sakyti sau, kad viskas pavyks. Dažniau vartokite frazes „aš sugebėsiu“ ir „aš padarysiu“.

„Blogas“

Žodį „blogas“ žmonės vartoja labai dažnai. Bet jie nesusimąsto, kokią stiprią energetiką turi šis žodis ir koks jis pavojingas. Blogiausia, kad jis sakomas kitiems žmonėms ir net vaikams. Tėvas ar motina, pavadinęs vaiką „blogu“, gali pritraukti jam nelaimes ir negandas.

„Velnias!“

Neretai žmonės sako šį žodį, kai jiems kas nors nepavyksta. Bet laikoma, kad tuo pačiu mes pasišaukiame velnią, o taip pat gadiname savo energetinį lauką, pažeisdami jį tokiu kreipiniu į tamsos jėgas. Senovėje tikėta, kad velnio paminėjimas gali lengvai tapti pakenkimo ar nužiūrėjimo priežastimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.