3 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios gali sukurti problemą lygioje vietoje

Viena labiausiai vyrus gąsdinančių moterų savybių – skandalų kėlimas. Pasirodo, gebėjimas kelti problemas lygioje vietoje ypač būdingas šių trijų Zodiako ženklų atstovėms.

 Pyktis.<br> 123rf nuotr.
 Pyktis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-08 10:55

Avinas

Ši moteris žino, kad Avinai – ūmūs ir agresyvūs, ir visapusiškai stengiasi palaikyti tokį įvaizdį, kasdien aiškindamasi santykius. Savo skandalingumą moteris Avinas išdidžiai vadina aistringumu, šimtąjį kartą kaltindama mylimąjį neištikimybe. Nors jis tik grįžo namo penkiomis minutėmis vėliau, nei įprastai.

Avinas nenurims, kol neišsiaiškins, kas nutiko. Ir net jeigu rytoj namo grįšite laiku, ji vis tiek pareikš, kad jūs tiesiog „mėtote pėdas“, dosniai apdovanodama eiliniais epitetais.

Jautis

Moteris Jautis labai didžiuojasi savo mokėjimu pastebėti bet kokius neatitikimus, kuriuos reikia pataisyti. O dar ji žino, kad egzistuoja vienintelė teisinga nuomonė – jos. Jeigu kas nors su tuo nesutiks, bus skandalas.

Reikalas tas, kad moterį Jautį jaudina viskas, todėl jeigu netyčia parnešite iš parduotuvės ne pieno, o kefyro, saugokitės. Ji bus įsitikinusi, kad tai padarėte, kad ją supykdytumėte, o ne netyčia. Ruoškitės bėgti iš namų.

Skorpionas

Su moterimi Skorpionu – ne gyvenimas, o braziliškas serialas. Ji mėgsta išgalvoti neegzistuojančias problemas, kad surengtų ištisus pasirodymus. Paprastai tai nutinka, kai Skorpionui bloga nuotaika, o kadangi taip būna labai dažnai, santykių aiškinimosi neišvengsite.

Skorpionas tiesiog pareikš, kad šiandien jūs į ją kitaip pažiūrėjote, ir jai tai nepatiko. Po to pareikš, kad jai atsakėte ne tokiu tonu. O toliau – viskas pagal geriausias tradicijas: riksmai, barniai ir į veidą skrendančios lėkštės. Galiausiai Skorpionas pasikels nuotaikos lygį, o priešininkas liks visiškai nieko nesupratęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.