2 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie puikiai sutaria su uošve

Sutarti įmanoma ne su kiekviena uošve, bet šių dviejų Zodiako ženklų vyrai sugeba papirkti net pačias nepakenčiamiausias moteris, nuolat nerimaujančias dėl savo dukterų ir provokuojančias konfliktus.

 Žentas ir uošvė.<br> 123rf nuotr.
 Žentas ir uošvė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2022, 11:41 AM

Žuvys

Žuvų taikumo pakanka ne tik tam, kad susigyventų su bet kuria uošve, bet net ir rastų bendrą kalbą su buvusiu žmonos vyru ir jo giminaičiais. Žuvys kaip niekas kitas brangina giminystės ryšius ir artimus žmones. Vyrui svarbus geras šeimos mikroklimatas, todėl jis kruopščiai gludina konfliktus ir net yra pasiruošęs paaukoti savo interesus.

Uošvės dievina savo naujuosius „sūnus“ Žuvis, juk jie išklauso, palaiko žodžiu ir padeda darbu. Žmonos giminaičiai kartais gali įsižeisti, kad Žuvys išpildo ne visus savo pažadus, bet šis vyras daro pakankamai, kad jį brangintų ir gerbtų.

Svarstyklės

Svarstyklės moka nugludinti santykius su įvairiais žmonėmis, todėl meistriškai parenka „raktelius“ net pačiai įnoringiausiai uošvei. Vyko taikumas ir pasitikėjimas paperka, o šiltas požiūris į žmoną ir vaikus nuginkluoja nuoširdumu. Svarstyklės vengia atvirų konfliktų, daro nuolaidas, bet moka korektiškai pastatyti į vietą, jeigu jais imama naudotis savo interesams.

Svarstyklės greitai tampa artimi žmonos giminaičiams, jį priima kaip naują brolį ir net sūnų, nepaisant to, kad jis stengiasi išlaikyti distanciją. Svarstyklės nori gyventi atskirai nuo žmonos tėvų, bet jeigu uošvė sunkiai susirgs ir nebegalės gyventi viena, jis pasirengęs prisiimti atsakomybę už tą, kuri padovanojo gyvenimą jo mylimai moteriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.