3 vyrai pagal Zodiako ženklą, nemokantys bendrauti su vaikais

Ne visiems vyrams lengvai sekasi rasti bendrą kalbą su vaikais. Kai kurių Zodiako ženklų atstovams bendravimas su vaikais gali tapti tikru išbandymu.

 Tėtis.<br> 123rf nuotr.
 Tėtis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2022, 12:14 PM

Liūtas

Tėtis Liūtas labai myli savo vaiką, bet dažnai iš jo pernelyg daug reikalauja. Jo vaikai privalo būti patys geriausi: lankyti visus įmanomus būrelius, gauti geriausius pažymius, nugalėti olimpiadose. Liūtas mano, kad ambicijos ir lyderio savybės – tai viskas, kas žmogų padarys laimingą.

Kartais Liūto vaikams trūksta pačių paprasčiausių dalykų: nuoširdžių pokalbių, linksmybių ar leidimo bent vieną kartą praleisti pamokas. Dažnai Liūto vaikas užauga įsitikinęs, kad tėčio meilės galima nusipelnyti tik dešimtukais ir paklusnumu. Bet iš tiesų Liūtas kartais tiesiog nežino, kad vaikus daro iš tikrųjų laimingus.

Skorpionas

Tėtis Skorpionas nemoka draugauti su vaikais. Jis būda pernelyg dygus ir kandus. Skorpionas mokys vaiką nuo mažų dienų jėgos ir drąsos, jį provokuodamas ir skaudžiai užgaudamas. Skorpionai dažnai įžeidžiančiai juokauja su savo vaikais, verčia gintis, kad užgrūdintų dvasią.

Šis ženklas įsitikinęs, kad visas gyvenimas – tai kova, todėl jie nori iš vaiko padaryti tikrą kovotoją. Tuo Skorpiono auklėjimas paprastai ir baigiasi, bes jis nemoka su vaikais kalbėtis jų kalba.

Vandenis

Vandenis pernelyg užsiėmęs savimi, kad kreiptų dėmesį į vaiko prašymus. Užėjus nuotaikai, jis gali atsiriboti nuo viso pasaulio, kad neprarastų įkvėpimo. Vaikai dievina tėtį Vandenį, bet dažnai negali iki jo „prisibelsti“.

Iš tiesų Vandeniui būna nuobodu vaiko draugijoje, juk mažyliams reikia daug dėmesio ir linksmybių. Augdami vaikai tampa dar reiklesni, o tai Vandeniui taip pat nepatinka. Štai kodėl jis visada laiko atstumą, nuo bereikalingų rūpesčių gindamasis amžinu užimtumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.