2 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie nesupranta žodžio „ne“

Pasitaiko žmonių, kuriuos sunkumai ir atsisakymai tik dar labiau įkaitina. Jie nesusitaiko su pralaimėjimu ir eina stačia galva į tikslą.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2022, 10:51 AM

Šių dviejų Zodiako ženklų atstovai vyrai pasižymi ypatingu užsispyrimu: jie nesupranta žodžio „ne“ ir toliau siekia savo.

Avinas

Užsispyrėlis kaip reta Avinas niekada nepasiduoda susidūręs su jokiais sunkumais. Viena vertus, tai skamba gerai. Kita vertus, dažnai Avinas nesupranta, kada reikėtų sustoti, ir toliau daro savo. Toks elgesys liečia visus jo gyvenimo aspektus: tiek karjerą, tiek asmeniniu santykius.

Darbe Avinas niekada nesutiks priimti kitokio požiūrio, nes savo nuomonę laiko vienintele teisinga. Net suvokdamas, kad tai gali būti klaidingas kelias, jis užsispirs, nes iš principo norės įveikti bet kokį pasipriešinimą.

Avinas iš tų vyrų, kurie įsitikinę, kad moters „ne“ reiškia „taip“, todėl patyręs nesėkmę asmeniniame fronte jis tik dar labiau užsidega.

Liūtas

Vyras Liūtas įsitikinęs, kad negeba klysti. Jis visada giliai įsitikinęs savo teisumu. Sulaukęs atsisakymo ar nesutikimo, vis tiek elgiasi savaip. O jeigu prašauna, randa priežasčių, pateisinančių neigiamą rezultatą.

Liūto savimyla ir įžūlumas jį daro gana sunkiu žmogumi, sunkiai priimančiu bet kokį atsisakymą. Atviro pasipriešinimo atveju jis pabandys „nukenksminti“ priešininką, ėmęsis agresijos ar manipuliacijų.

Su moterimis Liūtas laikosi analogiškų manierų. Jis atkakliai sieks dėmesio, net gavęs vienareikšmį atsisakymą. Liūtas būtinai pabandys įrodyti moteriai, kad ji paleis savo laimę, jei išdrįs pasakyti „ne“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.