4 fotogeniškiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Dažnai taip būna – pasidarei puikų makiažą, šukuoseną, sėdi kokioje nors šventėje ir švyti. O į to renginio nuotraukas nesinori net žiūrėti – tai akys žvairuoja, tai nežinia iš kur pagurklis atsirado.

 Moteris.<br> 123rf nuotr
 Moteris.<br> 123rf nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2022, 2:24 PM

Bet yra moterų, kurios nuotraukose atrodo kaip iš paveikslėlio – jas net naktį pažadinus ir nupyškinus nuotraukas būtų galima siųsti žurnalo viršeliui.

Nustatyta, kad šios fotogeniškos moterys dažniausiai priklauso keletui Zodiako ženklų.

Dvyniai

Nors maišu aprengsi, vis tiek atrodys puikiai – tai apie Dvynius. Nors ją fotografuotų būriai paparacų bet kokiu rakursu bet kokiu paros metu, Dvyniai vis tiek atrodys idealiai. Jos fotogeniškumas nepriklauso nuo amžiaus – net būdama 80 metų moteris Dvyniai atrodys žaviau už šešiolikmetes.

Liūtas

Tuoj išskris paukščiukas – toks įspūdis, kad Liūtė šios frazės laukia kiekvieną sekundę. Nenuostabu, kad nuotraukose ji išeina taip, tarsi ją fotosesijai būtų ruošę dešimtys stilistų ir vizažistų. Ir ji niekada neprašo ištrinti nepavykusių nuotraukų – o kam, juk tokių tiesiog nėra.

Skorpionas

Skorpionė – pati fotogeniškiausia iš visų Zodiako ženklų. O jei kas pabandys paprieštarauti, pirma tegul atsikrato tos savo nuotraukos, kurią Skorpionė turi savo telefone. Ją galima nufotografuoti net ir tvarkymosi metu – išsitaršę plaukai atrodys kaip ideali šukuosena, o seni marškinėliai – lyg didainerio kūrinys.

Vandenis

Kokia tu graži visose nuotraukose – žavisi draugės ir iš pavydo bando ieškoti Vandenės trūkumų. Neieškokite – jų ten nėra ir būti negali. Nors Vandenės neužklupsi netikėtai – ji intuityviai supranta, kaip reikia nusišypsoti, pasisukti ar atsistoti, kad nuotraukose atrodytų kaip karalienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.