3 vyrai pagal Zodiako ženklą, nemokantys sakyti komplimentų

Ne visų Zodiako ženklų atstovai moka reikšti jausmus žodžiais. Vieni žmonės moka aplinkiniams žmonėms sakyti gražius dalykus, kiti – pasimeta, rausta. Yra net trys Zodiako ženklai, kurių atstovams neįtikėtinai sunku pasakyti ką nors gražaus priešingai lyčiai.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2022, 1:41 PM

Mergelė

Nepaisant visos iškalbos ir aštraus proto vyro Mergelės nepavadinsi žmogumi, mokančiu sakyti teisingus komplimentus. Jeigu jis ryšis pasakyti ką nors malonaus patikusiai moteriai, greičiau ją įžeis, nei nudžiugins. Sakydamas komplimentą, Mergelė gali atsitiktinai paminėti tai, ko nereikėtų paminėti. Mergelės tai daro netyčia. Kaltas jų tiesmukumas ir pomėgis kritikuoti. „Su šia suknele atrodai puikiai, nors geltona – tikrai ne tavo spalva“, – tai pats nekalčiausias Mergelės komplimentas, ta pačia fraze ne tik pagiriantis, bet ir įžeidžiantis.

Ožiaragis

Ožiaragis priklauso prie tų vyrų, kurie pasimeta, kai reikia išreikšti savo jausmus. Ožiaragiai nepasižymi iškalba, jie netampa oratoriais. Šio ženklo vyras pripažįsta savo trūkumą, todėl verčiau tyli. Visgi jei jau Ožiaragis užsinorės pamaloninti mylimąją komplimentu, pradės murmėti ir nukreipti kalbą kitur, kad tik niekas nepastebėtų jo pasimetimo. „Taip, šita šukuosena atrodo neblogai... Tiesa, mes pavėluosim į susitikimą!“ – šykščiai pasakys Ožiaragis ir pabandys greitai grįžti prie savo įprastos dalykinės būsenos, kad paslėptų pasimetimą.

Vandenis

Vyras Vandenis turi miglotą supratimą apie komplimentus. Gražūs ir susižavėjimo kupini žodžiai jam – sunkus mokslas. O jei kalbama apie jausmų reiškimą, Vandenis atsiduria jam nepažįstamoje teritorijoje. Vandenio komplimentai gali pasirodyti keisti. Jis gali pasakyti komplimentą, tik vargu ar jį apskritai supras, juk Vandenis taip keistai išreiškia susižavėjimą. „Tavo akys kaip karvės“, – pasakys jis, laukdamas džiaugsmo bangos iš mylimosios. Ir nors šio gyvūno akys didelės ir tamsios, komplimentas išeina nekoks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.