3 Zodiako ženklų poros, kurias gali išardyti moteris Ožiaragis

Ožiaragės yra tikrosios „lemtingos moterys“. Joms tereikia panorėti, ir bet kuris vyras mes viską, kad galėtų tarnauti savo šeimininkei. Bet moterys Ožiaragiai retai naudojasi savo galia, daug jėgų skirdamos karjerai.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-06 10:22

Šio ženklo moterys dažniausiai yra doros ir garbingos, neardo šeimų, tačiau šioms trims poroms reikėtų nuo Ožiaragių laikytis atokiau, jeigu nori išsaugoti savo santykius.

Vyras Jautis ir moteris Vandenis

Jaučio ir Vandenio sąjungoje daug fizinės traukos, bet trūksta tarpusavio supratimo. Jautis bando iš mylimosios padaryti pavyzdinę žmoną, bet rėmai ir reikalavimai tik atstumia Vandenį. Ožiaragiui nereikia ypatingų pastangų, kad sugriautų šios poros santykius. Jautis iškart pajus giminingą sielą ir palinks į jos šilumą. Jautis ir Ožiaragis dažnai pradeda bendrauti darbe, nepastebėdami, kaip auga prisirišimas prie vienas kito.

Vyras Mergelė ir moteris Avinas

Mergelė ir Avinas – dviejų stiprių ir atkaklių asmenybių, nelinkusių į kompromisus ir nuolaidžiavimus, sąjunga. Vyrui reikalingi idealūs santykiai, o jo mylimoji – maištininkė. Mergelė nešvaistys laiko žmogui, kuris nepakankamai ją vertina, todėl sutikęs moterį Ožiaragį šis vyras bus dėkingas likimui ir su džiaugsmu pabėgs nuo Avino. Vyrai Mergelės stipriai prisiriša prie šeimos ir vaikų, yra pasirengę daug ką atleisti, bet būtent kontrastas tarp sutuoktinės ir Ožiaragės gali padėti priimti rimtą sprendimą.

Vyras Žuvys ir moteris Liūtas

Bet kuriam vyrui svarbu jaustis reikšmingam, bet šioje poroje moteris Liūtas yra pernelyg reikli, kaprizinga. Žuvims reikalinga besąlygiška meilė ir pripažinimas, jos pavargsta nuo sudėtingų ir konfliktiškų santykių su Liūtu, todėl Ožiaragyje mato idealią moterį. Žuvis paperka Ožiaragio atsidavimas, jos kantrybė ir pažeidžiamumas, derantis su sėkmingumu, atkaklumu ir dvasine stiprybe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.