Kuri jūsų čakra šiuo metu užsivėrusi? Tai jūsų problemų priežastis

Ezoterikos ekspertų teigimu, kiekvienas žmogus turi 7 čakras. Tai mūsų fizinio ir mentalinio kūno energetiniai mazgai. Jeigu vienas iš mazgų uždarytas ar pažeistas, žmogui prasideda sveikatos problemos arba kažkas gyvenime ima nesisekti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2022, 12:18 PM

Jeigu norite sužinoti, su kuria čakra turite problemų, atlikite šį testą.

Pradžiai atsipalaiduokite, atremkite nugarą, užsimerkite ir susikoncentruokite į save. Tada pažvelkite į pavaizduotus piešinėlius ir pasirinkite tą, kuris jums sukelia keisčiausius pojūčius.

Remkitės intuicija. Kuris iš paveikslėlių jums kelia neigiamas emocijas? Kuris pats nepatraukliausias?

Rezultatai

1. Manipūra (Saulės rezginio čakra)

Jūs šiuo metu labai pasyvūs ir visiškai atsisakę savo principų. Jūs dabar esate aplinkybių auka, todėl ši jūsų čakra uždaryta. Jums būtina rimtai kuo nors užsiimti. Tada šis energetinis mazgas vėl atsivers ir duos jums postūmį. Jūs galėsite siekti savo tikslo ir nebūti aplinkybių auka.

2. Svadhišthana (Kryžkaulio čakra)

Žemas libido, suglebimas, nenoras bendrauti su priešinga lytimi. Visa tai liudija šios čakros užsidarymą. Jums būtina daugiau laiko skirti sau. Ši čakra susijusi su vandens stichija. Todėl stenkitės daugiau laiko praleisti vandenyje ar prie vandens.

3. Višudha (Gerklės čakra)

Jūs tarsi praradę save. Negalite kūrybiškai mąstyti, įkvėpimas kažkur išgaravo. Jums tiesiog būtina apvalyti ir atverti šią čakrą. Šios čakros stichija – eteris. Todėl jums būtina pradėti daugiau judėti. Tik judėjimas sutvarkys šią čakrą.

4. Adžna (Kaktos čakra)

Kartais ji vadinama Trečiąja akimi. Jūsiškė yra užmerkta, todėl jūs persipildę pykčio, galbūt turite kokią nors priklausomybę, o taip pat neteisingai žiūrite į pasaulį. Kad atvertumėte šią čakrą, jums būtina kasdien medituoti. Taip pat tobulėkite dvasiškai. Jums padės filosofinė ar religinė literatūra.

5. Anahata (Širdies čakra)

Jumyse nėra gėrio, užuojautos, dvasinių išgyvenimų. Jūsų širdis tiesiog uždaryta visiems. Jūsų laukia vienatvė, negebėjimas mylėti, iškreiptas savo asmenybės suvokimas. Jums būtina kaip galima daugiau laiko praleisti gryname ore. Jeigu jums pavyktų medituoti lauke, tai būtų geriausias būdas atverti šią čakrą.

6. Sahasrara (Viršugalvio čakra)

Jūs liovėtės tobulėti. Jeigu norite tapti dvasingu ir išmintingu žmogumi, būtina šviestis. Atvėrę šią čakrą jūs galėsite susijungti su visata. Todėl jums padės dvasinės praktikos kartu su fininėmis kūno treniruotėmis. Labai padeda afirmacijos.

7. Muladhara (Šakninė čakra)

Tai mūsų tvirta atrama ant žemės. Jūsų čakra, atsakinga už stabilumą, sveikatą, pasitikėjimą savimi ir savo jėgomis, yra pažeista. Tai reiškia, kad jūs esate dirglūs, turite daug baimių, nepasitikite savimi ir negalite priimti teisingų sprendimų. Šios čakros stichija – žemė. Todėl pradėkite auginti gėles ar užsiimti bet kokia žemdirbiška veikla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.