4 Zodiako ženklai, dažniausiai tampantys internetinių sukčių aukomis

Kai kurių Zodiako ženklų atstovai pasižymi pernelyg dideliu patiklumu: jie dažnai užkimba ant aferistų meškerės.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2022, 11:19 AM

Šie keturi Zodiako ženklai gali tapti sukčių, neršiančių interneto platybėse, aukomis.

Dvyniai

Jie nepasižymi dideliu patiklumu, bet kažkodėl visada įsipainioja į nekokias situacijas. Reikalas tas, kad Dvyniai būna pernelyg nerūpestingi, kad susigaudytų sukčiavimo subtilybėse. Dvyniai lengvai išsiskiria su pinigais, nevargindami savęs rimtumu ir atidumu. Jie greitai parsisiunčia į savo telefoną įtartiną priedą ir tik tada supranta, kad be reikalo tai padarė.

Vėžys

Vėžių patiklumas neturi ribų. Jie įsitikinę aplinkinio pasaulio padorumu, todėl dažnai patenka į nemalonias istorijas. Nepaisant viso savo įtarumo, Vėžiai lengvai patiki prasimanymais, grįstais graudžiais pasakojimais. Jie greitai perveda pinigus kokiam nors fondui, nesivargindami patikrinti, ar informacija teisinga. Net jeigu ta organizacija egzistuoja vos vieną dieną.

Šaulys

Šauliai – gyvenimu besidžiaugiantys ir labai mobilūs žmonės. Jiems nepakanka laiko įtarinėti kitus nesąžiningumu. Būtent todėl Šauliai tampa sukčių, besislepiančių po oficialių tarnybų kaukėmis, aukomis. Šauliai lengvai gali įsigyti iš aferistų banko korteles ar abejotinus draudimus, kurie pasirodys besą klastotės. Šauliai taip pat pernelyg lengvabūdžiai ir gali užkibti ant sukčių kabliuko.

Žuvys

Žuvys dažnai būna naivūs ir geri žmonės, klaidingai manantys, kad pasaulis aplink yra rožinis ir pūkuotas. Dažnai Žuvims trūksta objektyvaus žvilgsnio į realią padėtį. Jos nenujaučia melo ir klastos. Šis ženklas lengvai gali sumokėti abejotinam pardavėjui už prekę, kurios niekada negaus. Žuvys dažnai tampa smulkių sukčių aukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?